tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άνοιξη: Οι Νέες Τάσεις στα Μαλλιά

malia taseis

Επιμέλεια Δήμος Ίντος, Κομμωτής 

Η κύρια τάση στα μαλλιά για την άνοιξη 2015 είναι η φυσική εμφάνιση. Τα μαλλιά φέτος την άνοιξη δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκα για να είναι εντυπωσιακά,γι αυτό και 8 στους 10 hairstylists προτίμησαν τα πιασμένα μαλλιά, επομένως σε αυτή τη λογική βασίστηκαν και τα περισσότερα χτενίσματα.

Μία πρόταση που αφορά όλους τους τύπους μαλλιών είναι τα πιασμένα μαλλιά. Κοντά, μακριά, ίσια και σγουρά με ένα απλό πιάσιμο και το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να γίνει ένα από τα αγαπημένα μας look ενώ λόγω της απλότητάς του προτείνουμε να το στολίσετε με τα κατάλληλα αξεσουάρ του 2015.

Για όσες πάλι έχετε μακριά μαλλιά και τα έχετε βαρεθεί, για ένα διαφορετικό στυλ γρήγορα και εύκολα η αλογοουρά σε διάφορες παραλλαγές θα ήταν το κατάλληλο χτένισμα ενώ για πιο κλασικές εμφανίσεις προτιμήστε χαμηλές αλογοουρές καλά ισιωμένες.

Για πιο casual εμφανίσεις, προτιμήστε χαμηλότερο πιάσιμο άλλα εμφανώς χαλαρό στο ύψος της πλάτης ενώ για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση δημιουργήστε ψηλή αλογοουρά ίσια η φουντωτή, πιασμένη πίσω ή και πλάγια.
Από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα για φέτος και οι πλεξούδες εμπνευσμένες από την μεξικάνικη κουλτούρα. Από την απλή γαλλική πλεγμένη σε διαφορετικά σημεία έως ψαροκόκαλα ίσια η στο πλάι χαλαρά ή σφιχτά πλεγμένα μαζί με κορδέλες. Εύκολα μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά διαφορετικά χτενίσματα για κάθε περίσταση, αρκεί να έχετε φαντασία!

Τέλος αφήνουμε στην άκρη τα επιτηδευμένα κύματα με τα πιστολάκια και τις πρέσες και δημιουργούμε χαλαρές κυματιστές σκάλες στα μαλλιά μας για ανάλαφρο λουκ.

Dimos Hair Expert
Τηλ. 2332041711

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69