Ενεργοποίηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας στα δάση της Ημαθίας για την αντιπυρική περίοδο

Με δύο Αποφάσεις του Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνου Καλαϊτζίδη (μία για την περιοχή ευθύνης του Δασαρχείου Βέροιας και μία για το Δασαρχείο Νάουσας αντίστοιχα) αποφασίζεται:

02-08-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του νέου βιολογικού καθαρισμού των πεδινών οικισμών του Δήμου…

Ξεκίνησαν σήμερα Τρίτη (02.08.2022) οι εργασίες κατασκευής του νέου βιολογικού καθαρισμού των πεδινών οικισμών του Δήμου Νάουσας, ύψους 3,2 εκατ. ευρώ.

02-08-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Υπογραφή σύμβασης για τη μελέτη κατασκευής Κλειστού Γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας

Στην υπογραφή της σύμβασης «ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» της Πράξης: ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΑΤΟ6: Αστική Αναζωογόνηση, του Προγράμματος Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική...

01-08-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αλεξάνδρεια: Θα πεζοδρομηθεί τμήμα της Βετσοπούλου το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Με απόφαση του δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη αποφασίστηκε η πεζοδρόμηση της οδού Δ. Βετσοπούλου, από το ύψος της συμβολής της με την οδο Ελ.Βενιζέλου (ΠΕΟ Θεσσαλονίκης – Βέροιας) έως και το ύψος της συμβολής της με την οδό Ταγματάρχου Γεωργούλη...

01-08-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Πρόταση χρηματοδότησης κατέθεσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας για την προμήθεια εξοπλισμού για την βελτίωση…

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανταποκρινόμενος στην Πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών, για την υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης στο πρόγραμμα «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάκαμψης μέσα από το έργο “Sub 2–16631_Πρόγραμμα βελτίωσης οδικής ασφάλειας”, που είναι ενταγμένο στον Άξονα...

01-08-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Συζήτησαν ζητήματα της Ημαθίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εκτός από την συναυλία στη Νάουσα έδειξε και ενδιαφέρον για την περιοχή και τους ανθρώπους της. Ήταν ενημερωμένος για την κρίση που πέρασε η πόλη με την αποβιομηχάνιση την δεκαετία του '90 αλλά και για τις ανησυχίες...

31-07-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Στηρίζει τις περιβαλλοντικές ανησυχίες των Ναουσαίων (βίντεο)

Την στήριξη του στην τοπική κοινωνία και στον αγώνα της για προστασία του Βερμίου εξέφρασε στο Άλσος Αγίου Νικολάου, στη Νάουσα, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης. Διακόπτοντας για λίγα λεπτά το πρόγραμμά του, μετέφερε αγωνιστικούς χαιρετισμούς από τους Σταγιάτες Πηλίου (γνωστή η...

31-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη, την 2η του μηνός Αυγούστου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

29-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα Βεσυρόπουλου για τους μαθητές των Πανελληνίων

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, ο Υφυπουργός Οικονομικών και Βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

29-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δήμου Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 02/08/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

29-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου, ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουλίου, την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

27-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στο κινητό τηλέφωνο περνούν αστυνομική ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης -Παρουσιάστηκε το Gov.gr Wallet

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η παρουσίαση του Gov.gr Wallet. Πρόκειται για τη νέα επίσημη εφαρμογή της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη δημιουργία, την αποθήκευση και τον έλεγχο γνησιότητας των ψηφιακών αντιγράφων της αστυνομικής ταυτότητας και του διπλώματος...

27-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκούλης: "Ανακάλυψαν τον τροχό στον κόμβο της Κουλούρας"

Κριτική στην κυβέρνηση και στον Υφυπουργό Απόστολο Βεσυρόπουλο, στο θέμα της εγκατάστασης Τελωνείου στην Κουλούρα άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μαρκούλης. Σε δήλωσή του σημείωσε:

27-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τόλκας: "Να επαναλειτουργήσει η Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας"

Να επαναλειτουργήσει η Σχολή Αστυφυλάκων Νάουσας που τόσο έχει προσφέρει και στην Αστυνομία και στον τόπο ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη στην ομιλία του από το βήμα της Βουλής, ο Άγγελος Τόλκας.

27-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τους νέους Διευθυντές Εκπαίδευσης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Βέροιας

Τους νέους Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κα Ευθυμία Γώτη και κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου, οι οποίοι ορίστηκαν σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

26-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τόλκας: "Με φωτογραφίες στον Κόμβο της Κουλούρας δεν μεταφέρεται το Τελωνείο"

Σχολιάζοντας την πρόσφατη ανακοίνωση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, ο βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας σημείωσε:

26-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενεργοποίηση μέσα στο φθινόπωρο των «Ψηφιακών ΚΕΠΑ»

Την ενεργοποίηση μέσα στο φθινόπωρο των «Ψηφιακών ΚΕΠΑ» (δηλαδή την ψηφιοποίηση όλης της διαδικασίας πιστοποίησης εκτός από την ιατρική εξέταση που προηγείται της γνωμάτευσης) και της Ψηφιακής Κάρτας Αναπηρίας προανήγγειλε σήμερα από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Εργασίας και...

25-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Στα 15-17 λεπτά ανά κιλοβατώρα τα τιμολόγια ρεύματος

Στα 15-17 λεπτά ανά κιλοβατώρα διαμορφώνονται οι τελικές τιμές καταναλωτή για την ηλεκτρική ενέργεια τον Αύγουστο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις στο ρεύμα που έκανε το μεσημέρι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας.

25-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Διαμάντης: "Σήκωσε απειλητικά καρέκλα κατά υπαλλήλου ο Παυλίδης"

Συνέχεια στην κόντρα με τον επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλο Παυλίδη, για τις απευθείας αναθέσεις για υλικά σύγχρονης τεχνολογίας δίνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βέροιας Στέργιος Διαμάντης. Στην επιστολή του ο κ. Διαμάντης αναφέρει:

25-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παίρνει το μέρος του Τσαχουρίδη ο Ρίζος και επιτίθεται στην Παπαδοπούλου

Θέση για το επεισόδιο στην συνεδρίαση του Δ.Σ της ΚΕΠΑ παίρνει με ανακοίνωση του ο πρόεδρος Κώστας Ρίζος. Στην ανακοίνωση του, επιβεβαιώνει το συμβάν, δικαιολογεί τον  αντιδήμαρχο Αλέκο Τσαχουρίδη και ρίχνει όλη την ευθύνη στην Κωνσταντία Παπαδοπούλου. 

25-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παραδόθηκαν σε χρήση πέντε σύγχρονες, πιστοποιημένες παιδικές χαρές στο Δήμο Νάουσας

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση και η κατασκευή σύγχρονων, πιστοποιημένων παιδικών χαρών, σε Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Νάουσας, έργο συγχρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

25-07-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στην διεθνή έκθεση «FRUIT ATTRACΤION 2022» της Μαδρίτης η Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων της περιοχής, θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση «FRUIT ATTRACTION 2022», που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 6 Οκτωβρίου 2022 στο Εκθεσιακό Κέντρο IFEMA- Feria...

25-07-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτορπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας που θα διεξαχθεί την 28-7-2022 ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

25-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Μαρκούλης: «Μελανή εκτροπή» για ακόμα μια φορά

Σχολιάζοντας επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΑ, την φρασιστική σεξιστική επίθεση που κατήγγειλε η Κωνσταντία Παπαδοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

22-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια τηλεδιάσκεψης, την 27η Ιουλίου 2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

22-07-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Κυριάκος Θεοδωρίδης: "Φαινόμενα που θίγουν την προσωπική υπόσταση οποιοδήποτε ανθρώπου πρέπει να σταματούν…

Θέση για το επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΑ, την φρασιστική σεξιστική επίθεση που κατήγγειλε η Κωνσταντία Παπαδοπούλου, παίρνει το μέλος της επιχείρησης και Δημοτικός Σύμβουλος Κυριάκος Θεοδωρίδης. Σε δήλωσή του αναφέρει:

22-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Το Τελωνείο Βέροιας μεταφέρεται στον κόμβο της Κουλούρας, δίνουμε λύση σε ένα…

Παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών και Βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Γεώργιου Πιτσιλή, του  Γενικού Διευθυντή Τελωνείων και ΕΦΚ, κ. Μουρτίδη, του Γενικού Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, κ. Καββαδά, του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, κ. Καλαϊτζίδη, του...

22-07-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

"Ξεπαγώνει" η εγκατάσταση τελωνείου στην Κουλούρα - Μπορεί να εγκατασταθεί και ΟΔΔΥ

"Ξεπαγώνει" όπως δείχνουν τα πράγματα η εγκατάσταση Τελωνείου στην Κουλούρα. Σήμερα το πρωί, κυβερνητικό κλιμάκιο από τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή και υπηρεσιακούς επισκέφθηκε τον χώρο στην Κουλούρα. Στην συνάντηση ήταν και οι αντιπεριφερειάρχης...

22-07-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Διαψεύδει τον Α. Τσαχουρίδη η Κ. Παπαδοπούλου:"Δεν δόθηκαν ποτέ εξηγήσεις, δέχθηκα λεκτική και…

Με τίτλο "Μια οφειλόμενη τοποθέτηση" η Συμβολαιογράφος Κωνσταντία Παπαδοπούλου, παίρνει θέση για το επεισόδιο στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΠΑ, λέγοντας ότι  δέχθηκε αναίτια έντονη λεκτική και σεξιστικού περιεχομένου φραστική επίθεση από τον κ. Τσαχουρίδη και διαψεύδει τον αντιδήμαρχο Βέροιας που υποστήριξε...

22-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αυξάνεται στα δέκα χρόνια η ισχύς των ελληνικών διαβατηρίων

ια το νομοθετικό έργο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την αναβάθμιση της αστυνομικής εκπαίδευσης και την αύξηση της διάρκειας των ελληνικών διαβατηρίων από τα 5 στα 10 έτη, μίλησε ο Υπουργός Προστασίας...

21-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζουν την κριτική οι "Συνδημότες" για τις απευθείας αναθέσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού

Σε συνέχεια της κριτικής που ασκήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις απευθείας αναθέσεις ηλεκτρονικού εξοπλισμού, η παράταξη "Συνδημότες" και ο επικεφαλής της Παύλος Παυλίδης εξέδωσαν την εξής ανακοίνωση:

21-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Με νομοθετική διάταξη του Υπουργείου Οικονομικών, παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως τις 30 Αυγούστου 2022.

21-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Μικρά από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Την τελευταία του συνεδρίαση πριν τον Δεκαπενταύγουστο πραγματοποίησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Η επόμενη συνεδρίαση θα προγραμματιστεί μετά τις 20 Αυγούστου.

21-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Ο Θανάσης Δέλλας ορίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο νέος πρόεδρος ΚΑΠΑ

Ο Θανάσης Δέλλας είναι και με την...βούλα ο νέος πρόεδρος του ΚΑΠΑ Βέροιας. Μετά την παραίτηση του Λεωνίδα Ακριβόπουλου, ορίστηκε πρόεδρος από το Δημοτικό Συμβούλιο με αντιπρόεδρο τον Λάζαρο Ασλανίδη. Η αποζημίωση που ψηφίστηκε για τον πρόεδρο είναι 700 ευρώ...

20-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παπαδόπουλος: Οι παιδικές χαρές κλείνουν όταν βανδαλίζονται

Απαντήσεις για τους λόγους που υπάρχουν κλειστές παιδικές χαρές, έδωσε ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, με αφορμή τα όσα επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο Παύλος Παυλίδης.

20-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παρέμβαση του δήμου στην οδό Περγάμου ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής

Αίτημα των κατοίκων της οδού Περγάμου κατέθεσε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας ο Κυριάκος Θεοδωρίδης. Συγκεκριμένα, διάβασε επιστολή των κατοίκων, στην οποία αναφέρουν ότι μετά την διάνοιξη του δρόμου, δεν έγιναν οι απαραίτητες εργασίες.

20-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Αποχώρησε διαμαρτυρόμενος ο Παυλίδης για τις απευθείας αναθέσεις

Κριτική στην Δημοτική Αρχή άσκησε στην πρωτομιλία του, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Παύλος Παυλίδης.

20-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Δήμος Βέροιας: Εξασφλίστηκαν 8 εκ. ευρώ για αστική παρέμβαση στην Βεργίνα

Προέγκριση για ένα μεγάλο έργο στην Βεργίνα εξασφάλισε ο δήμος Βέροιας. Όπως είπε ο κ. Βοργιαζίδης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το έργο έχει ύψος 8 εκ. ευρώ και αφορά αστικές παρεμβάσεις.

20-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Στις 27 Ιουλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης 80.000 ανέργων

Στις 27 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων για το πρώτο από αυτά τα νέου τύπου προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης του Υπουργείου Εργασίας και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής...

19-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Τόλκας: «Εμπαιγμός κι εξάρτηση πολιτών και λογιστών, ευνοιοκρατική φορολογία»

Ο Βουλευτής Ημαθίας Άγγελος Τόλκας πραγματοποίησε στις 19/7/2022 θεσμική συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ημαθίας, κο Ζυγουλιάνο Στέργιο.

19-07-2022 ΗΜΑΘΙΑ

ΗΜΑΘΙΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτορπή Νάουσας - Τι θα συζητήσει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηρ. Πόλης Νάουσας θα διεξαχθεί την 20-7-2022 ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και ώρα 13:00 μ. για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

19-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Πρώτη εμφάνιση ως πρόεδρος ΚΑΠΑ για τον Θανάση Δέλλα

Μπορεί να απομένει ο ορισμός του από το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας (θα γίνει την Τετάρτη) ωστόσο ο Θανάσης Δέλλας έκανε την πρώτη του εμφάνιση ως πρόεδρος του ΚΑΠΑ στον σημερινό αγώνα ορεινού τρεξίματος Ξηρολιβάδου (έτσι τον προσφώνησαν και οι συντελεστές...

17-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παρουσιάστηκαν η Ψηφιακή Μεταβίβαση Οχημάτων και το MyAuto

Τις δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες, Ψηφιακή Μεταβίβαση Οχημάτων και MyAuto, παρουσίασε το πρωί της Παρασκευής σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου η πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών και Μεταφορών. Οι δύο νέες ψηφιακές υπηρεσίες σχεδιάστηκαν...

15-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Βέροιας θα γίνει την Τρίτη 19/07/2022 και ώρα 11:00, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

15-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Παραίτηση Λεωνίδα Ακριβόπουλου από το ΚΑΠΑ Βέροιας

Την παραίτηση από τη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΑ Βέροιας υπέβαλε ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Λεωνίδας Ακριβόπουλος. Στην παραίτησή του υποστηρίζει ότι παραιτήθηκε για ιδιαίτερους προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας θα ορίσει...

15-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας - Τι θα συζητήσει

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας θα γίνει στις 20-7-2022 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

15-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Επιστολή του Μητροπολίτη προς τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Επιστολή στον Δήμαρχο Νάουσας και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με την ανέγερση του μνημείου των γυναικών της Αράπιτσας. Στην επιστολή αναφέρει:

15-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Πράσινο Ταμείο: Χρηματοδότηση 200.000 € στον δήμο Βέροιας για προμήθεια εξοπλισμού για την…

Εγκρίθηκε πρόταση του Δήμου Βέροιας που υποβλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πράσινου Ταμείου με τίτλο "Προμήθεια εξοπλισμού για την αναβάθμιση κοινοχρήστων χώρων Δήμου Βέροιας". Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, ο δήμος Βέροιας θα χρηματοδοτηθεί για την παραπάνω πρόταση...

14-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Τέσσερα σχέδια αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών συζητήθηκαν στον δήμο Νάουσας

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Νάουσας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (14.07.2022), στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του δήμου, των συναρμόδιων υπηρεσιών και φορέων για τον καλύτερο συντονισμό και την ενημέρωση των πολιτών...

14-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Σε Βεσυρόπουλο και Άδωνι ο δήμαρχος Νάουσας

Τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Νάουσας που άπτονται του χαρτοφυλακίου του Υπουργείου Οικονομικών  (εκκαθαρίσεις, παλαιότερες οφειλές σε δημόσια ταμεία κ.ά) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στην Αθήνα, την Τετάρτη (13.07.2021), με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας...

14-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Συνάντηση Δημάρχου Νάουσας με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βιβλιοθήκης της Βουλής για την…

Με την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων, Μαρία Καμηλάκη συναντήθηκε την Τρίτη (12.07.2022), στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

13-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Απάντηση Παυλίδη σε δήμαρχο Βέροιας: "Τα ψεύτικα όνειρα που ζείτε, τελείωσαν"

Απάντηση στην απαντητική επιστολή του δημάρχου Βέροιας, με αφορμή την συνέντευξη τύπου των "Συνδημωτών", εξέδωσε ο Παύλος Παυλίδης. Στην απάντησή του ο κ. Παυλίδης αναφέρει:

12-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Βεσυρόπουλος: «Σημαντική αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για την άσκηση τελωνειακής αντιπροσώπευσης»

Με την ευρεία στήριξη της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ψηφίστηκε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο που αναμορφώνει σημαντικά το θεσμικό πλαίσιο για την άσκηση της τελωνειακής αντιπροσώπευσης (εκτελωνιστές).

12-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων στον Δήμο Αλεξάνδρειας

Προκειμένου να προωθηθεί ο χωρικός σχεδιασμός και να ολοκληρωθεί η εφαρμογή του σχεδίου πόλης και η απόκτηση των χαρακτηρισμένων κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων, οι δήμοι καταρτίζουν Επιχειρησιακό Σχέδιο εντός των διοικητικών ορίων τους, στο οποίο καταγράφονται, ανά δήμο ή δημοτική...

12-07-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Χρηματοδότηση για την «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) ΔΕ Αλεξάνδρειας»…

Εγκρίθηκε στις 04-07-2022, η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΥΜΕΠΕΡΑΑ» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου με αντικείμενο την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΔΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη...

12-07-2022 ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Για την αύξηση του ενεργειακού κόστους στους δήμους συζήτησε ο Καρανικόλας με τον…

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα συναντήθηκε χθες Δευτέρα (11.07.2022), στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

12-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο gov.gr με 85 υπηρεσίες της που γίνονται ψηφιακές…

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γίνεται από σήμερα πρότυπο για όλες τις Περιφέρειες της χώρας στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών για 85 διοικητικές διαδικασίες οι οποίες μπαίνουν στο gov.gr.

11-07-2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

H εκστρατεία #σώσετηνπόλη έφτασε το 10% υποστήριξης από Δήμους στην Ελλάδα

Η εκστρατεία #σώσετηνπόλη του Ελληνικού Γραφείου του «Κόσμου Χωρίς Πολέμους και Βία» (UN ECOSOC Consultative Status NGO & ICAN Partner) συγκέντρωσε μέχρι στιγμής την επίσημη υποστήριξη από 36 Δημοτικά Συμβούλια, περισσότερα δηλαδή από το 10% των Δημοτικών Συμβουλίων στην Ελλάδα...

10-07-2022 ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Πέμπτη το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας

Δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος, την 14η του μηνός Ιουλίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

08-07-2022 ΝΑΟΥΣΑ

ΝΑΟΥΣΑ

Απάντηση Δημάρχου Βέροιας στον επικεφαλής των "Συνδημοτών"

Απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του επικεφαλής των "Συνδημοτών" Παύλου Παυλίδη εξέδωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης. Στην απάντηση αναφέρει:

06-07-2022 ΒΕΡΟΙΑ

ΒΕΡΟΙΑ

Εκμίσθωση καταστημάτων στην Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας και Πλατέος

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διακηρύττει ότι την 11η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 – 11:00 π.μ. θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρεια για την εκμίσθωση:

Α. Ισογείου κτίσματος με χρήση αποθήκης επί της οδού Αγ. Δημητρίου εντός του αρίθ. 324 οικοπέδου, Ο.Τ. 180 εμβαδού 43,65 τ.μ. και

Β. Ισογείου κτίσματος με χρήση γραφείων επί της οδού Αγ. Δημητρίου εντός του αρίθ. 324 οικοπέδου, Ο.Τ. 180 εμβαδού 35,39 τ.μ. που βρίσκονται στη Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας

Επαναληπτική ορίζεται η 18η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

2. Σύμφωνα με την αριθ.πρωτ. 11478/29-06-2022 Διακήρυξη ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας διακηρύττει ότι την 11η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:00 – 10:00 π.μ. θα γίνει πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία στο Δημοτικό Κατάστημα Αλεξάνδρεια για την εκμίσθωση του υπ΄αρίθ. 5 & 16 (ενιαίο κατάστημα) που βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας στην οποία μπορούν να συμμετέχουν δημότες – κάτοικοι του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Επαναληπτική ορίζεται η 18η Ιουλίου 2022 ημέρα Δευτέρα την ίδια ώρα, στην οποία μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δημοπρασίες παρέχονται στη Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας – Τμήμα Υπηρεσίας Δόμησης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 2 στην Αλεξάνδρεια, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 23333 – 51304.