tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δήμος Αλεξάνδρειας: 498 γεύματα διανέμονται στους Ωφελούμενους του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κος Παναγιώτης Γκυρίνης, στους χώρους παραλαβής τροφίμων και γευμάτων για τους ωφελούμενους του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, που υλοποιείται από χθες Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 και για δεκατέσσερις ημέρες.

Η διανομή των γευμάτων πραγματοποιείται κατ’ οίκον, με τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο και χωρίς περιττή ταλαιπωρία για τους δικαιούχους, που συνολικά για το Δήμο Αλεξάνδρειας φτάνουν τους 498.

Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κος Στέφανος Δριστάς και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, υπεύθυνος για τη λειτουργία του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, κος Απόστολος Ρεσινιώτης.

Μετά την επίσκεψη, ικανοποιημένος από την ταχύτητα της διανομής, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας δήλωσε:

“Παρά τις τεχνικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω των έκτακτων συνθηκών, το πρόγραμμα διανομής γευμάτων και τροφίμων υλοποιείται με αποτελεσματικότητα. Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες με κάθε τρόπο.

Όλοι μαζί, εμείς ως Διοίκηση, το προσωπικό των κοινωνικών υπηρεσιών και το προσωπικό του προγράμματος “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”, στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο Ευχαριστώ, προσπαθούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες του Δήμου μας και με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού”.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69