tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης στο "Εξ αποστάσεως" - Τι είπε για συνεργασίες, έργα, προβλήματα του δήμου

Ιδιαίτερα παραγωγική θα είναι για την δημοτική αρχή Αλεξάνδρειας η τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδος. Αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Πληροφοριοδότη "Εξ  αποστάσεως" ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι αυτός και οι συνεργάτες του την περασμένη τετραετία προγραμμάτισαν και μελέτησαν έργα και τώρα ήρθε η ώρα της υλοποίησή τους.

Τέτοια έργα, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Γκυρίνης είναι η κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού στην Μελίκη, ο τηλεέλεγχος του δικτύου ύδρευσης, η ανάπλαση όλως των πλατειών της Αλεξάνδρειας (στο μέλλον θα γίνουν παρεμβάσεις και στις πλατείες δημοτικών ενοτήτων) και εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις σε όλο τον δήμο.

Απαντώντας για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, είπε ότι η τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας ολοκληρώθηκε και μένουν ορισμένες λεπτομέρειες για να παραδοθεί το έργο. Αναφορικά με το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου, απάντησε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και πρόσθεσε ότι δημοπρατείται σύντομα η ανάπλαση της πλατείας του ΟΣΕ.

Όσον αφορά μεγάλα προβλήματα, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και τα αδέσποτα, ο κ. Γκυρίνης σημείωσε ότι στα μεν αδέσποτα ο δήμος ακολουθεί ότι προβλέπει η νομοθεσία αλλά το πρόβλημα υφίσταται και θα λυθεί μόνο με αλλαγή νομοθετικού πλαισίου. Τόνισε όμως ότι η κατάσταση στην Αλεξάνδρεια βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Για την διαχείριση των απορριμμάτων, ο δήμαρχος της Αλεξάνδρειας σχολίασε ότι το πρόβλημα δημιουργούνταν επειδή έκλεινε νωρίς ο ΧΥΤΑ των Γιαννιτσών και δεν προλάβαιναν τα απορριμματοφόρα του δήμου να ξεφορτώσουν. Αυτό ξεπεράστηκε με την παράταση ωραρίου του ΧΥΤΑ. Αυτό που μένει, είπε ο κ. Γκυρίνης, είναι η κατασκευή του σταθμού μεταφόρτωσης τον οποίο θα κατασκευάσει ο ΦΟΔΣΑ. Το έργο αυτό, θα λύσει εντελώς το πρόβλημα.

Αναφορικά με την συνεργασία του με την Αντιπεριφέρεια, με αφορμή την ασφαλτόστρωση κεντρικού δρόμου της Αλεξάνδρειας (28ης Οκτωβρίου), απάντησε ότι είναι πολύ καλή και εκτός από το συγκεκριμένο έργο, έχουν γίνει τέτοιες ασφαλτοστρώσεις σε όλο τον δήμο. 

Για την παρουσία του κέντρου φιλοξενίας μεταναστών, ο κ. Γκυρίνης σημείωσε ότι υφίσταται από το 2015 και δεν υπήρξαν, πλην μεμονωμένων συμβάντων, προβλήματα στην συμβίωση του ντόπιου πληθυσμού με τους μετανάστες.

Τέλος, για την συνεργασία με τον συνδυασμό του Αργύρη Πανταζόπουλου, υποστήριξε ότι η συνεργασία είναι πολύ καλή και ότι υπάρχει ομοψυχία. Ο κ. Γκυρίνης δήλωσε ότι θα είναι και το 2023 υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και εξέφρασε την άποψη ότι παρατάξεις που κερδίζουν τις εκλογές πρέπει να εξασφαλίζουν και την αυτοδυναμία για να διοικήσουν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69