tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας: "Ο κ. Γκυρίνης προσποιείται ότι δεν καταλαβαίνει"

Σχολιάζοντας την σημερινή απάντηση του δημάρχου Αλεξάνδρειας, στα ερωτήματα που του τέθηκαν για την παρέλαση, ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας σημειώνει:

"Δυστυχώς για ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας επιλέγει να μην απαντάει στα σοβαρά ερωτήματα που απασχολούν πρωτίστως την κοινωνία του Δήμου.

Επικαλείται αποσπασματικά τις απόψεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ ο οποίος δήλωσε πως επιθυμία του είναι να γίνουν οι παρελάσεις όπως και όλα τα μεγάλα γεγονότα με τα αντίστοιχα μέτρα επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανησυχία του για περιοχές της Β. Ελλάδας όπου η θετικότητα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Την ίδια επιθυμία εκφράζουμε και εμείς και πιστεύουμε απηχεί την επιθυμία του συνόλου της κοινωνίας.

Ο κ. Γκυρίνης προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει ότι η συζήτηση δεν αφορά τις παρελάσεις γενικότερα αλλά τις παρελάσεις σε σχέση με ιδιαίτερα επιβαρυμένες περιοχές της χώρας όπως η Ημαθία και αλλού.

Περιοχές στις οποίες το επιδημιολογικό φορτίο εγκυμονεί κινδύνους για ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλούμε και πάλι τον κ. Γκυρίνη να απαντήσει ξεκάθαρα αν έχει στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν το αντίθετο από το σκεπτικό της απόφασης ακύρωσης των παρελάσεων όπως εκφράστηκε από την Αντιπεριφέριεα Π.Ε Ημαθίας.

Αντιλαμβανόμαστε την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει λόγω αυτής του της απόφασης αλλά θα πρέπει να γνωρίζει πως οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69