tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρηματοδότηση για την «Αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) ΔΕ Αλεξάνδρειας» εξασφάλισε ο δήμος

Εγκρίθηκε στις 04-07-2022, η ένταξη στο Πρόγραμμα «ΥΜΕΠΕΡΑΑ» του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, η χρηματοδότηση ενός σημαντικού έργου με αντικείμενο την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΔΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ», στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)».

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο και αφορά τον εκσυγχρονισμό-αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της Δημοτικής Ενότητας Αλεξάνδρειας. Η συνολική χρηματοδότηση του έργου, ανέρχεται στο ποσό των 3.961.067,25 ευρώ.

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, Παναγιώτης Γκυρίνης δήλωσε για την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου τα εξής: “Πετύχαμε τη χρηματοδότηση ενός πολύ σημαντικού έργου για την ΔΕ Αλεξάνδρειας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και πετυχαίνουμε υψηλού επιπέδου έργα και υπηρεσίες για τους δημότες μας. Επίσης θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όσους συνέβαλαν σε όλη τη διαδικασία έως και την έγκριση της πρότασής μας…”

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69