tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι συζήτησε με τον Ρώσο πρέσβη ο Κώστας Γιοβανόπουλος

giovanopoulos kostas

Συνάντηση με τον πρέσβη της Ρωσίας είχε ο βουλευτής Κώστας Γιοβανόπουλος. Γι αυτή την συνάντηση έκανε το εξής σχόλιο: "Είχα πρόσφατα τη μοναδική ευκαιρία να δειπνήσω σε στενότατο κύκλο με τον εξοχώτατο πρέσβυ της Ρωσίας στη χώρα μας κ. Αντρέι Μάσλωφ. Ένας διακεκριμένος διπλωμάτης υψηλού κύρους με το βλέμμα σε όλη τη νοτιοανατολική Ευρώπη. Συζητήθηκαν πολλά, όπως το θέμα της τουριστικής βίζας (14.000 εκδίδει για Ρώσους πολίτες το μήνα η πρεσβεία μας στη Μόσχα!) και πόσο αυτονόητα ωφέλιμο να καταργηθεί, όπως έκαναν οι γείτονες Τούρκοι που αποτελούν τον πρώτο τουριστικό προορισμό των Ρώσων.

Μετρήθηκε εξάλλου, από συγκεκριμένη εταιρία στα αεροδρόμια, ότι κατά μέσο όρο ο Ρώσος τουρίστας καταναλώνει επτά (7) φορές περισσότερο από το μέσο κεντροευρωπαίο τουρίστα. Συνεπώς για κάθε έναν Ρώσο που χάνουμε πρέπει να αναπληρώνεται με επτά...

Το εμπάργκο των νωπών προϊόντων που μας φλέγει στην Ημαθία, μπήκε στο μικροσκόπιο, ωστόσο ήταν πεντακάθαρο ότι από πλευράς τους δεν ήταν μέτρο αλλά αντίμετρο σε όσα αποφάσισε η Ε.Ε., ενώ οι φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα διατηρούνται σε ακέραιο επίπεδο.

Προσεκλήθην στη Βέροια, και ελπίζω πραγματικά να ανταποκριθεί. Η εξωτερική πολιτική, ακόμη και σε αρχικό επίπεδο προσωπικών σχέσεων, μπορεί και οφείλει να είναι το διπλωματικό εργαλείο που πολλές φορές αναδεικνύει το μέλλον μιας χώρας. Εξάλλου για ποια εσωτερική πολιτική μιλάμε πια στη Ελλάδα...".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69