tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η κωλοτούμπα της χρονιάς

giovanopoulos kostas

Ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος εκλέχθηκε με το κόμμα του Πάνου Καμμένου με αντιμνημονιακή σημαία. Άριστος χειριστής της ελληνικής γλώσσας, χρησιμοποίησε πολλές φορές σκληρή γλώσσα για τα κόμματα της συγκυβέρνησης και την πολιτική τους. Ας δούμε πως περιέγραφε την συνκυβέρνηση ο κ. Γιοβανόπουλος με δήλωση - δελτίο τύπου στις 11 Οκτωβρίου του 2013:

"Όταν ο Σοσιαλισμός μοίραζε ελπίδα, τα πλήθη συνέρρεαν στο πράσινο όραμα για κοινωνική δικαιοσύνη με το λαό στην εξουσία. Καθώς πλανεμένος ο Έλληνας έδινε μαζικά ψήφο κι αγάπη, ούτε καν περνούσε απ΄ το μυαλό του η ντροπή να σέρνονται στις φυλακές τα πρωτοκλασσάτα στελέχη του. Κυρίως, να συνθλίβονται οι Ιδέες στα αισιόδοξα ψέματα, στις ιδιοτελείς κομματίλες, στην καθολική απάτη.

Τα χρόνια κύλησαν κι η επόμενη πράσινη γενιά των ηγετίσκων κηπουρών του Γ.Α.Π. οδήγησαν την πατρίδα ανοχύρωτη στην ταπείνωση. Πουλώντας φούμαρα παρέδωσαν τις οικογένειές μας κατάχρεες στο μόνιμο εφιάλτη της ανεργίας. Ξεπούλησαν ένα κράτος στα χέρια τραπεζικών συμμοριών που χωρίς ντροπή ανακοινώνουν κέρδη εξαμήνου 3,5 δις.

Σήμερα, συνέταιροι μαζί τους οι γαλάζιοι βαρώνοι αδιαφορούν για την ασφυξία των πολιτών, την κοινωνική καχεξία. Θόρυβος δηλώσεων, όλοι λένε θα μας σώσουν, άλλοι με σβάστικες κι άλλοι με λευκά κολάρα. Καμώνονται πως αγνοούν ότι το σημείο βρασμού ενός λαού με ήθος δεν αργεί, ο μέσος πολίτης θυμάται, υποφέρει, οργίζεται, επαναστατεί, τους καταργεί".

Όταν αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ακολούθησε μια παραφιλολογία ότι θα ιδρύσει μαζί με άλλους νέο κόμμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Από εκεί και μετά, όσοι παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του βουλευτή, βλέπουν μια στροφή. Από καταπέλτης της μνημονιακής πολιτικής, ο κ. Γιοβανόπουλος αρχίζει τα «όλοι μαζί», «να μονιάσουμε» κλπ αναζητώντας ενδεχόμενος νέο λιμάνι στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Παρά την μεταστροφή, δήλωσε το καλοκαίρι ότι δεν θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας σημειώνοντας ότι «μετά από όσα ζήσαμε δύο χρόνια στη Βουλή με 25 πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και με όλες αυτές τις συμπεριφορές που έδειχναν ότι το κράτος γίνεται προτεκτοράτο» δεν μπορεί να περιμένουν ότι θα υπάρξει συνεργασία». Δείτε τι έλεγε το καλοκαίρι:

Παρά τα παραπάνω, ο βουλευτής Ημαθίας σήμερα ψήφισε τον κ. Δήμα. Ξέχασε τα περί "γαλάζιων βαρώνων" και το "ξεπούλημα του κράτους" από τους σοσιαλιστές και προσπάθησε με την ψήφο του να δώσει το φιλί της ζωής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69