tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρυσοχοΐδης: Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

xrisoxoidis

Την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ στην Β' Αθήνας ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Η ανόρθωση της χώρας και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της απαιτούν μια ενιαία, ισχυρή κεντροαριστερά που είναι άλλωστε ταυτισμένη ιστορικά, όσο καμία άλλη παράταξη, με την δημοκρατία και την πρόοδο.

» Στην παρούσα φάση η κεντροαριστερά είναι κατακερματισμένη και παρά το ότι η ευθύνη έναντι του τόπου θα επέβαλε να έχει επικρατήσει στο εσωτερικό της μια λογική συνεννόησης ώστε να δώσει την επικείμενη κρίσιμη εκλογική μάχη ενωμένη και με αξιώσεις καταγραφής της ως το ισχυρότερο μπλοκ προοδευτικής διακυβέρνησης, εντούτοις δεν συνέβη αυτό.

» Έχω μιλήσει έγκαιρα για τις αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης και στο πεδίο της παράταξης και στο εθνικό πεδίο. Θα εξακολουθήσω να το κάνω γιατί πιστεύω βαθιά ότι αυτό είναι το ελάχιστο χρέος μου έναντι του τόπου, αλλά και των ψηφοφόρων του ΠαΣοΚ που με έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη με την ψήφο τους.

» Με αυτό το πνεύμα θα δώσω τη μάχη κι' αυτή τη φορά στη Β' Αθήνας μέσα από το κόμμα μου το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου και για την προοπτική μιας μεγάλης, ισχυρής και ενωμένης κεντροαριστεράς».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69