tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Παπανδρέου: Μιλάνε για διάσπαση, εμείς για λύτρωση

papandreou kinima

Όσοι δεν θέλουν να καταλάβουν μιλούν για διάσπαση, εμείς μιλάμε για λύτρωση και δημιουργική ρήξη με το κομματικό κατεστημένο, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την ανακοίνωση του νέου του κόμματος, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Απαντώντας στα περί προσωπικής ατζέντας, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε ότι δεν σιώπησε μπροστά στην επίπλαστη ενότητα και δεν βολεύτηκε.

Και μιλώντας για επανάσταση του αυτονόητου, ο κ. Παπανδρέου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στον νέο πολιτικό φορέα.

Το σημερινό ξεκίνημα δεν είναι υπόθεση ενός, αλλά πολλών, δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ κατά την εκδήλωση του Σαββάτου στο Μουσείο Μπενάκη, τονίζοντας ότι όσοι μιλούν για προσωπική ατζέντα κλείνουν τα αυτιά σε όλους όσοι ζητούσαν να γίνει κάτι για να σταματήσει ο αφανισμός των αξιών από τον πολιτικό χάρτη της χώρας.

«Δεν έχω κάτι να κρύψω, ούτε με κρατά κανείς» τόνισε ο κ. Παπανδρέου επισημαίνοντας ότι έλαβε την απόφαση -μία από τις δυσκολότερες της ζωής του- για τη συγκρότηση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών από αίσθημα ευθύνης για την αναβίωση των αξιών και για την επίτευξη πραγματικής προόδου στη χώρα.

«Αφού εγκαλούμαι προσωπικά ας απαντήσω και με πιο προσωπικό τόνο: Αν σκεφτόμουν το προσωπικό μου όφελος θα βολευόμουν σε αυτά που μου πρότειναν, στη σιγουριά της επανεκλογής με αντάλλαγμα τι; Τη σιωπή μου σε μία επίπλαστη ενότητα που βυθίζει μία ολόκληρη παράταξη που αγαπήσαμε στην ανυποληψία και που οι περισσότεροι καταγγέλλουν στις μεταξύ μας συζητήσεις αλλά τα καταπίνουν δημοσίως».

«Θα σιωπούσα θα βολευόμουν. Επέλεξα για άλλη μία φορά το δύσκολο δρόμο» συνέχισε ο Γιώργος Παπανδρέου λέγοντας ότι ανέλαβε δημιουργική πρωτοβουλία ρήξης με το κομματικό κατεστημένο.

«Αυτός ήμουν, αυτός είμαι, αυτός θα είμαι πάντα. Η απόφαση αυτή ήταν από τις δυσκολότερες στη ζωή μου, αλλά στην πολιτική έχω ταχτεί να υπηρετώ την πατρίδα, το κοινό καλό, να υπηρετώ αυτό που θεωρώ δίκαιο, σωστό ,προοδευτικό, ανθρώπινο. Δεν συμβιβάστηκα με τη λογική της αποφυγής του πολιτικού κόστους» υπογράμμισε.

«Σίγουρα έκανα λάθη» αναγνώρισε ο πρώην πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως ό,τι έπραξε ήταν για το κοινό καλό.

Μιλώντας για δημιουργική ρήξη και επανάσταση του αυτονόητου, ο πρώην πρωθυπουργός απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στον νέο πολιτικό φορέα με τη δέσμευση ότι κατόπιν των εκλογών θα πραγματοποιηθεί το ανοιχτό ιδρυτικό συνέδριο.

πηγή: www.in.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69