tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Να παραταθεί για έναν χρόνο η διόρθωση των εγγραφών στο Κτηματολόγιο ζητάει ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Την παράταση της προθεσμίας διόρθωσης των πρώτων κτηματολογικών εγγραφών για ένα έτος και μέχρι τις 30-12-2021, προκειμένου να διευκολυνθούν οι ιδιοκτήτες ακινήτων αλλά και οι Δικηγόροι όσο και μηχανικοί αυτών να υπερβούν όλες τις ανακύψασες δυσκολίες λόγω της υγειονομικής κρίσης ζητά ο Αν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Με σχετική Ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή, ο κ. Τσαβδαρίδης τονίζει ότι επί του παρόντος χιλιάδες ιδιοκτήτες Ακινήτων βρίσκονται αντιμέτωποι με τον ορατό κίνδυνο να χάσουν οριστικά κάθε ιδιοκτησιακό δικαίωμα που δεν έχουν δηλώσει στο Εθνικό Κτηματολόγιο καθώς στο τέλος του έτους λήγει η προθεσμία που έχει δοθεί για τυχόν διορθώσεις επί των αρχικών εγγραφών.

Όπως επισημαίνει, είναι εξαιρετικά σημαντικό η διαδικασία να περατωθεί χωρίς οι πολίτες να νιώθουν ότι στερούνται το ιδιοκτησιακό τους δικαίωμα ενώ δεν έχουν οι ίδιοι καμία ευθύνη καθώς όχι μόνο έχουν διογκωθεί τα οικονομικά κόστη για τις διορθώσεις αλλά έχει γίνει και πολύ πιο δυσχερής η διεκπεραίωση όλων των διαδικαστικών ζητημάτων στις αρμόδιες Υπηρεσίες ελέω COVID– 19.

Ο κ. Τσαβδαρίδης υπογραμμίζει ότι είναι κρίσιμης σημασίας να δοθεί η συγκεκριμένη παράταση αφενός γιατί οι μαζικές προσφυγές ιδιοκτητών Ακινήτων στα Δικαστήρια πρόκειται να προκαλέσουν μεγάλη και αναίτια επιβάρυνση στο έργο της Δικαιοσύνης αφετέρου διότι πρόκειται να πλήξουν τη σχέση εμπιστοσύνης χιλιάδων πολιτών με την ίδια την Πολιτεία με την οποία και θα βρίσκονται σε μία χρονοβόρα δικαστική διένεξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69