tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σε παραγωγική λειτουργία η ηλεκτρονική υπηρεσία Πληροφόρησης για το Στάδιο Ποινικής Δικογραφίας

Σε παραγωγική λειτουργία τίθεται από σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα 26/4/2021, η ηλεκτρονική υπηρεσία Πληροφόρησης για το Στάδιο Ποινικής Δικογραφίας (ροή μήνυσης).

Η υπηρεσία λειτουργεί αρχικά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και σταδιακά θα επεκταθεί στις λοιπές Εισαγγελίες που έχουν ενταχθεί στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης (ΟΣΔΔΥ-ΠΠ).

Για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής παρακολούθησης της ποινικής δικογραφίας έχει αναπτυχθεί διασύνδεση του πληροφοριακού συστήματος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων με το Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων Πολιτικής & Ποινικής Δικαιοσύνης (ΟΣΔΔΥ-ΠΠ), ώστε οι δικηγόροι να έχουν πρόσβαση, σε πραγματικό χρόνο, στην Πληροφόρηση για το Στάδιο Δικογραφίας, με πλήρη διασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική υπηρεσία της Πληροφόρησης για  το Στάδιο Δικογραφίας, ο πληρεξούσιος Δικηγόρος ακολουθεί τα κάτωθι (συνοπτικά) βήματα:

  1. Συνδέεται στο portal.olomeleia.gr με τους κωδικούς του.
  2. Μεταβαίνει στην ενότητα «Πληροφόρηση για Στάδιο δικογραφίας»
  3. Μεταβαίνει στη φόρμα αναζήτησης για το στάδιο δικογραφίας. Επιλέγει την Εισαγγελία για την οποία θέλει να αναζητήσει πληροφορίες, συμπληρώνει στα κριτήρια αναζήτησης είτε τον ΑΒΜ/ΑΔ της δικογραφίας είτε τον αριθμό και το έτος πρωτοκόλλου της δικογραφίας που τον ενδιαφέρει.
  4. Μετά την εισαγωγή του ΑΒΜ/ΑΔ /αρ. πρωτοκόλλου και έτος πρωτοκόλλου και την αποδοχή των δηλώσεων που εμφανίζει το σύστημα σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων, αιτείται τη λήψη μη επίσημου, αυτοματοποιημένου σημειώματος σταδίου δικογραφίας.
  5. Ο αιτών, λαμβάνει σε πραγματικό χρόνο, μέσω ασφαλούς σύνδεσης με το ΟΣΔΔΥ-ΠΠ, το αποτέλεσμα αναζήτησης που περιλαμβάνει πληροφορίες που αφορούν τη δικογραφία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69