tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παραμένει το sms μέχρι τα μέσα Μάη - Επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις από την Μ. Πέμπτη

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ισχύουν φέτος το Πάσχα. Αναλυτικά θα ισχύσουν τα εξής:

Για τις Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα ισχύει η αναλογία 1 άτομο ανά 25τμ εντός των ναών και 1 άτομο ανά 10τμ εκτός ναού.

Θα πρέπει να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής, όλοι να φορούν διπλή μάσκα, μέσα κι έξω από τις εκκλησίες, ενώ οι ιερείς, νεωκόροι και ιεροψάλτες εντός του ναού θα πρέπει να υποβάλλονται σε self test.

Την Μεγάλη Παρασκευή η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει στον προαύλιο χώρο των ναών, χωρίς την πομπή των πιστών, ενώ το προσκύνημα του Επιταφίου θα γίνει εκτός του ναού.

Την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει δυνατότητα συγκέντρωσης δύο οικογενειών, με 9 άτομα σε εσωτερικό χώρο και 12 σε εξωτερικό.

Η μετακίνηση θα γίνεται με αποστολή κωδικού 6 στο 13033, ενώ συστήνεται αυτοδιαγνωστικό τεστ σε όσους συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις.

Μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα το όριο κυκλοφορίας είναι μέχρι τις 10 το βράδυ.

Παραμένει έως την άρση των υπερτοπικών μετακινήσεων, δηλαδή των μετακινήσεων από μεταξύ των περιφερειακών μετακινήσεων η υποχρέωση αποστολής ειδικού μηνύματος για οποιαδήποτε μετακίνηση.

Από την Δευτέρα η μετακίνηση σε καταστήματα εστίασης και καφέ θα χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.

Από αύριο το πρωί επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις εντός της περιφερειακής ενότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας

Από τις 3 Μαΐου επιτρέπεται για όλα τα καταστήματα εστίασης και καφέ η χρήση μόνο υπαίθριων χώρων, μόνο για καθήμενους και δεν επιτρέπεται η μουσική.

Τέλος από τις 3 Μαΐου και για μια βδομάδα το πέρας της κυκλοφορίας καθορίζεται στις 11 το βράδυ. Τα καταστήματα εστίασης και καφέ θα κλείνουν το αργότερο στις 22:45 ενώ όλοι θα είμαστε στα σπίτια μας μέχρι τις 23:00.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69