tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παράταση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Εργασίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη, ο Τάσος Μπαρτζώκας ζητά την παράταση του τρέχοντος προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, την επανεκκίνηση νέου κύκλου για την περίοδο 2021-2022 και τη διασφάλιση της συμμετοχής των παλαιών ωφελουμένων, σε ενδεχόμενο νέο πρόγραμμα.

Όπως επισημαίνει ο Τάσος Μπαρτζώκας «η χρησιμότητα του προγράμματος εντοπίζεται τόσο στην ενίσχυση των υπηρεσιών των οργανισμών ΟΤΑ α’ και β΄ βαθμού, όσο και στην τοπική ανάπτυξη», ενώ τονίζει ότι «η λήξη του τρέχοντος προγράμματος θα σημάνει την αποδυνάμωση από πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες, αλλά και σε αύξηση της ανεργίας και μάλιστα εν μέσω πανδημίας».

Ο βουλευτής, φέρνοντας το ζήτημα των 36.500 εργαζομένων στη Βουλή, υπογραμμίζει ότι η διατήρηση του υφιστάμενου προγράμματος κοινωφελούς εργασίας, απαντά τόσο στο διαχρονικό σκοπό της τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή στην εξυπηρέτηση των τοπικών αναγκών και του τοπικού συμφέροντος, όσο και στη διατήρηση της απασχόλησης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69