tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Το παραμύθι έχει δράκο"

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

"Πιο εξόφθαλμη στήριξη των εκλεκτών της δεν θα μπορούσε να επιτύχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τα νέα μέτρα στην αγορά. Ο αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ μεγάλων μικρών αγγίζει πλέον κορυφαία μεγέθη, το χάσμα μεγαλώνει, με μεγάλους χαμένους, μαντέψτε, τους «μικρούς» και «μεσαίους». Αυτούς που εδώ και χρόνια στηρίζουν με ιδρώτα και αίμα την εθνική οικονομία. Η κυβέρνηση αποφασίζει, διατάσσει και οδηγεί απροκάλυπτα τους καταναλωτές στα καταστήματα των πολυεθνικών, επειδή προφανέστατα εκεί ο ιός περιέργως αδρανεί! Κι αυτό, παρότι στους 20 μήνες της πανδημίας ουδέποτε παρατηρήθηκε συρροή κρουσμάτων στις τοπικές και λαϊκές αγορές. Tragic!

Η μοναδική συρροή που παρατηρείται στην περίοδο της πανδημίας, είναι η συρροή λαθών και παλινωδιών της κυβέρνησης της Ν.Δ., με ορατά τα αποτελέσματα παντού γύρω μας. Ο Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του κατάφεραν να δυστυχήσουν και να διχάσουν ακραία την κοινωνία. Αυτό το παραμύθι έχει Δράκο και πρέπει να τελειώσει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69