tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κατάθεση Αναφοράς Άγγελου Τόλκα για τους εργαζόμενους στην Εταιρία Βαρβαρέσος

Μετά από συνάντησή του με τη Διοίκηση του Σωματείου εργαζομένων στα Ευρωπαϊκά Νηματουργεία Βαρβαρέσος ΑΕ, ο Άγγελος Τόλκας κατέθεσε στις 20 Οκτωβρίου 2021 αναφορά προς το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τονίζοντας την ανάγκη άμεσης οικονομικής στήριξης των εργαζομένων.

Με την σχετική αναφορά του ο Βουλευτής Ημαθίας φέρνει στη Βουλή τα αιτήματα και την έγγραφη διαμαρτυρία του Σωματείου για απλήρωτη εργασία, τη μείωση μισθών, την εκ περιτροπής εργασία, την έλλειψη συλλογικών συμβάσεων εργασίας.

Ο Άγγελος Τόλκας με την κατάθεση της αναφοράς δήλωσε : «Η Κυβέρνηση οφείλει να λάβει μέτρα στήριξης των εργαζομένων και να πάρει θέση με την ενεργητική στήριξη κι όχι μόνο με τις διαδικαστικές υποχρεώσεις του Υπουργείου Εργασίας. Είναι επείγουσα ανάγκη η άμεση στήριξή τους διαφορετικά η Νάουσα θα ζήσει και πάλι στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος, όπως έγινε με τα Κλωστήρια Ναούσης ΑΕ. Όλη η πόλη και η περιοχή της Νάουσας συνολικά δεν μπορεί να ζήσει νέες περιπέτειες αλλά ούτε να χαθεί μια ακόμη παραγωγική δραστηριότητα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69