tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γιώργος Τράγκας από την Βέροια: "Η Ελλάδα είναι σε βαθιά παρακμή" (βίντεο)

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της χώρας, στην περιοδεία που πραγματοποίησε στην Βέροια, ο πρόεδρος του ΚΕΛΑΝ Γιώργος Τράγκας. Η Ελλάδα, είπε, βρίσκεται σε παρακμή, είναι η φτωχότερη χώρα στην ΕΕ και με χρέος 420 δισεκατομμύρια ευρώ δεν έχει κανένα περιθώριο ανάπτυξης.

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη παρακμή. Βρίσκεται σε ένα σπιράλ οικονομικού θανάτου» είπε ο κ. Τράγκας και πρόσθεσε ότι τα εισοδήματα αλλά και το εμπόριο της χώρας μειώνονται όπως και ο προσδόκιμος χρόνος ζωής. Επεσήμανε ακόμη, ότι η σημερινή κυβέρνηση ενδιαφέρεται μόνο για την Αττική και δεν την ενδιαφέρει τι γίνεται στην περιφέρεια της χώρας.

Αναφερόμενος στα Εθνικά θέματα, υποστήριξε ότι ανοίγει κερκόπορτα στο Αιγαίο και «μαγειρεύονται» οι «Πρέσπες 2».

Σχετικά με την πανδημία, είπε ότι ο κορονοϊός είναι πραγματικός ιός αλλά η αντιμετώπισή του στην Ελλάδα ήταν ακραία. Έφερε ως παραδείγματα το πως αντιμετωπίζονται οι πολίτες σε Γαλλία και Ολλανδία σημειώνοντας ότι μπορούν να εισέλθουν όλοι παντού, είτε με πιστοποιητικό εμβολιασμού (οι εμβολιασμένοι) είτε με rapid τεστ (οι ανεμβολίαστοι).

tragkas 152247

 Για τα εμβόλια του κορονοϊού σχολίασε ότι λόγω των συνθηκών παρήχθησαν με…ταχύτητα φωτός και δεν έχουν μετρηθεί οι μακροπρόθεσμες παρενέργειές τους. Ο κ. Τράγκας δήλωσε ότι δεν είναι αρνητής, είπε ότι δεν εμβολιάστηκε λόγω προβλήματος υγείας (σακχαρώδης διαβήτης) και δεν απέκλεισε τον εμβολιασμό στο μέλλον, αν του τον συστήσει ο γιατρός του.

 Για την αντιμετώπιση που έχουν όσοι δεν εμβολιάζονται επειδή φοβούνται, τόνισε χαρακτηριστικά ότι δεν πρέπει να απομακρυνθούν σε μια σύγχρονη σπιναλόγκα. Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν πρέπει να παραβιαστεί ο ευρωπαϊκός κανονισμός που προβλέπει ότι για να υποβληθεί κανείς σε ιατρική πράξη, πρέπει να συναινέσει. «Βλέπουμε πολλά παράδοξα. Αμεμβολίαστος εργαζόμενος στην εστίαση μπαίνει για εργασία στην καφετέρια αλλά δεν μπορεί να εισέλθει σαν πελάτης. Δεν μπορούν οι ανεμβολίαστοι να μπουν σε εστιατόριο αλλά μπαίνουν όλοι μαζί σε λεωφορεία και μετρό» σημείωσε ο κ. Τράγκας και πρόσθεσε: «Τους πολίτες πρέπει να τους πείσεις γλυκά. Η ιατρική θέλει μια γλύκα. Δεν γίνεται να πείσεις κουνώντας το δάχτυλο».

Όσον αφορά την κάθοδό του στην πολιτική, υποστήριξε ότι δεν είχε ανάγκη να το κάνει αλλά το επέλεξε για να ταράξει τα νερά αντί να περνά την ώρα του στο καφενείο. «Στόχος μου είναι να πάρω 500.000 ψήφους» τόνισε.

Τέλος, αναφέροντας κάποιες από τις προτάσεις του ΚΕΛΑΝ, είπε ότι η φορολογία πρέπει να μειωθεί στο 15%, να παγώσουν για 10 χρόνια όλα τα δάνεια και να επανελεγχθούν οι φάκελοι τους και να ληφθούν μέτρα για το δημογραφικό για να μην χαθεί η Ελληνική ταυτότητα από την κοινωνία.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του

Η περιοδεία στην αγορά της Βέροιας

Σε ανακοίνωσή του το ΚΕΛΑΝ  αναφέρει για την περιοδεία στην Βέροια:

"Λιγοστεύουν οι νέοι στους δρόμους της Βέροιας. Μια δυναμική αγροτική περιοχή φθίνει. Τα μέτρα που πήρε πριν από δύο εβδομάδες η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του covid-19, ήταν σοκαριστικά. Διέλυσαν την τοπική αγορά. Άδειες οι καφετέριες, τα μεζεδοπωλεία και οι ταβέρνες.

Προηγουμένως μπορούσε κάποιος να κάτσει έξω στον καθαρό αέρα, κάτω από μια σόμπα ή χωρίς σόμπα να πάρει τον καφέ του, να πιει ένα τσίπουρο με μεζέ. Τώρα πρέπει να έχει rapid test. Αυτό σημαίνει εκατό τοις εκατό και βάλε, πάνω στα λεφτά που πρέπει να πληρώσει. Όλοι μιλάνε άσχημα για τον κύριο Μητσοτάκη, τον κύριο Σταϊκούρα και πολύ περισσότερο για τον κύριο Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος είναι κόκκινο πανί για όλους τους εργαζόμενους στην εστίαση και στο λιανεμπόριο.

Μια ακόμη περιοδεία στην Μακεδονία, αυτή την φορά στη Κεντρική Μακεδονία, που δείχνει πόσο παρακμιακή είναι η οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου και πόσο υποτονική η εμπορική ζωή στις πόλεις της Περιφέρειας, ακόμη και τις μεγαλύτερες. Μέσα σε δύο εβδομάδες το Μαξίμου διέλυσε τον τζίρο όλων των επιχειρήσεων εστίασης. Ο κύριος Κώστας Σαμανίδης Πρόεδρος – Εκπρόσωπος 140 επιχειρήσεων εστίασης στην Βέροια, μου είπε ότι ο τζίρος έπεσε από 30% έως 40% σε όλα τα καταστήματα. Παραδείγματος χάριν, ο ίδιος διατηρεί 14 άτομα προσωπικό αλλά με την πτώση της δουλειάς δεν χρειάζονται οι 2 και δεν υπάρχει δυνατότητα να βγουν σε αναστολή. «Πως να ζεστάνω το δικό μου σπίτι» κατέληξε, αφού περιέγραψε την δραματική κατάσταση που σοβεί σε όλη την περιοχή. Η δική του εκτίμηση είναι, ότι δεν θα υπάρξουν άλλες κινητοποιήσεις γιατί ο κ. Γεωργιάδης ήταν κατηγορηματικός όταν τους είπε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ούτε ένα φράγκο παραπάνω από ότι έχουν πάρει.

kelasaman

Αυτό που διαπιστώνω στην Ημαθία είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης και οι σύμβουλοί του κατάφεραν να φοβίσουν τόσο πολύ τον κόσμο, ώστε ακόμα και οι εμβολιασμένοι αποφεύγουν (τουλάχιστον στα μέρη που πήγα έως τώρα) να πάνε σε ταβέρνες, καφέ και εστιατόρια αλλά και σε καταστήματα προκειμένου να ψωνίσουν, διάφορα πράγματα. Επιλέγουν το ντελίβερι, προτιμούν να πάρουν τηλέφωνο το σούπερ μάρκετ ή τα εμπορικά καταστήματα να ζητήσουν να πάει το προϊόν στο σπίτι τους.

Όπως μου είπαν, στη Βέροια τα κανάλια έχουν σκορπίσει έναν απέραντο τρόμο. Από την ημέρα που έγινε γνωστό ότι οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τον ιό, νοσούν και πεθαίνουν όπως οι ανεμβολίαστοι, ο φόβος αυτός γιγαντώθηκε. Μερικοί, όπως τους άκουσα, θεωρούν ότι οι ανεμβολίαστοι είναι λίγο- πολύ εχθροί του κοινωνικού συνόλου! Κάποιοι δεν κρύβουν ότι θα επιθυμούσαν αυστηρότερα μέτρα ενδεχομένως την απομόνωσή τους. Γεγονός είναι ότι και στην Βέροια αυξάνονται και πληθύνονται οι αντιμητσοτακικοί, όσοι θέλουν πίσω την ελευθερία τους και ένα πραγματικά δημοκρατικό και πατριωτικό Κίνημα να τους εκπροσωπεί στο Κοινοβούλιο. Η Θεσσαλονίκη πέφτει κοντά και οι νέοι άνθρωποι εύκολα αποφασίζουν να φύγουν τόσο από την Βέροια όσο και από την Νάουσα για να βρούνε δουλειά και να μείνουν στην συμπρωτεύουσα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου των επιχειρήσεων εστίασης, στο σπιράλ του οικονομικού θανάτου, έχουν μπει λίγο πολύ όλα τα καταστήματα και οι επιχειρήσεις της περιοχής. Όπως μου είπε «μετά από τρεις μήνες θα φανεί ποιοι θα αντέξουν και ποιοι θα βάλουν λουκέτο»".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69