tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διοργάνωση Συνεδρίου Οινοτουρισμού στην Ημαθία προτείνει ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με μια νέα πρωτοβουλία επιμένει ο Τάσος Μπαρτζώκας στην τουριστική ανάδειξη της Ημαθίας, προτείνοντας αυτή τη φορά τη διοργάνωση Συνεδρίου Οινοτουρισμού, στην Ημαθία.

Όπως αναφέρει στην επιστολή που απέστειλε στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού, η οινική εξερεύνηση και προβολή της Ελλάδας, η οποία έχει ξεκινήσει με δύο ήδη στάσεις στη Σαντορίνη και στη Δυτ. Μακεδονία, θα ήταν ατελής αν δεν ενσωματώνει με κάθε τρόπο την Ημαθία, με τους ξακουστούς αμπελώνες που εντοπίζονται σε όλο το νομό. Ως εκ τούτου, προτείνει η τρίτη στάση του οινικού οδοιπορικού να λάβει χώρα στην Ημαθία.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επικεντρώνει τα επιχειρήματά του στην ολοκληρωμένη τουριστική πρόταση που προσφέρει στον ταξιδιώτη η Ημαθία, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η επίσκεψη της «είναι ένα πλήρες βιωματικό ταξίδι, πολύπλευρων και αυθεντικών εμπειριών». Εστιάζει τόσο στα επισκέψιμα οινοποιεία και τους αμπελώνες, αλλά και στην ακτινοβολία του πολιτιστικού αποθέματος της, τη βαθιά γαστρονομική της παράδοση, τη νεότερη αρχιτεκτονική και το ιδιαίτερο φυσικό περιβάλλον, καθώς και τις δυνατότητες που προσφέρει ο νομός για αναψυχή και διασκέδαση.

Καταλήγοντας ο Βουλευτής, επισημαίνει στους αρμόδιους Υπουργούς ότι «για να κερδηθεί το στοίχημα της ανάδειξης της Ελλάδας ως υπολογίσιμης δύναμης στο διεθνή χάρτη οινοτουρισμού, χρειάζεται την Ημαθία. Η οποία με τη σειρά της, χρειάζεται την πολιτική βούληση και τις συνέργειες όλων των θεσμικών φορέων για να περάσει και η ίδια στη νέα εποχή της. Σε μια εποχή, που από καλά κρυμμένο μυστικό του τουριστικού χαρτοφυλακίου θα αποτελεί καλά αξιοποιημένο στοιχείο της μοναδικής, ελληνικής τουριστικής εμπειρίας.»

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69