tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Οι πόροι του Ταμείου Ανάκαμψης εκεί που πρέπει"

Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης, σχετικά με το Ταμείο Ανάκαμψης, ανέφερε:

"Απολύτως δικαιολογημένη και στοχευμένη η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη δημιουργία ειδικής διακομματικής κοινοβουλευτικής επιτροπής με στόχο τη διαφάνεια στη διαχείριση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης. Τα χουβαρνταλίκια της κυβέρνησης Μητσοτάκη και η εγκληματική αδυναμία να σχεδιάσει και να υλοποιήσει τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων που πλήττονται βάναυσα από την ενεργειακή κρίση, επιτάσσουν άμεση παράδοση των όπλων από τη μεριά της.

Η περίοδος που διανύουμε είναι κρίσιμη για το μέλλον του τόπου μας. Η υγειονομική και η ενεργειακή κρίση, σε συνδυασμό με το ρωσο-ουκρανικό, έχουν οδηγήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση σε πρωτοβουλίες κοινής εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής και καταναγκαστικές οικονομικές ενισχύσεις των εθνικών οικονομιών. Υπό το βάρος αυτών των εξελίξεων, το Ταμείο Ανάκαμψης είναι η τελευταία ευκαιρία μας ως χώρα να παραμείνουμε σε τροχιά ανάπτυξης και στήριξης των πολιτών και επιχειρήσεων, ειδικά όσων στενάζουν από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας.

Ο χρόνος του Ταμείου Ανάκαμψης υπερβαίνει τη θητεία μίας κυβέρνησης. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαχειρίζεται με χαρακτηριστική αδιαφάνεια τα δημόσια οικονομικά, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη να υπάρξουν θεσμικές πρωτοβουλίες διαφάνειας και εγγυήσεων για την ασφαλή, κοινωνικά δίκαιη και εθνικά επωφελή αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.

Επειδή η εθνικά επιζήμια κυβέρνηση δεν θα τολμήσει να πάει σε πρόωρες εκλογές, ας βρει όποιο ίχνος υπευθυνότητας της έχει απομείνει και ας υιοθετήσει την πρόταση Τσίπρα για διακομματική κοινοβουλευτική επιτροπή διαχείρισης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, ώστε να γίνει ο κρίσιμος σχεδιασμός της επόμενης μέρας στη βάση των αναγκών των πολλών και όχι των λίγων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69