tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει"

Σχετικά με την εκλογολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης σχολίασε:

"Ομολογία πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η κατευθυνόμενη ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο. Γιατί άραγε το φθινόπωρο και όχι στο τέλος της τετραετίας, όπως τόσες φορές διαβεβαίωνε ο αναξιόπιστος Μητσοτάκης, έχοντας πάρει διαζύγιο με την αλήθεια; Διότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους, αφού η κυβέρνηση αδυνατεί να ανταποκριθεί στην ακρίβεια, το ενεργειακό, τις αγροτικές ανάγκες, το νέο κύμα πανδημίας κ.λπ. και θα πέσουν τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας. Αν αυτό δεν είναι ομολογία αποτυχίας, τότε τι είναι;

Η κυβέρνηση τα έκανε σαν τα μούτρα της σε όλους τους τομείς. Ακολουθεί μονίμως τις εξελίξεις, τρέχοντας να μπαλώσει τις τρύπες που ανοίγει με την εμβληματική πολιτική της υστέρηση, τις εγκληματικές απανωτές αστοχίες και την παροιμιώδη εμμονή της στην επικοινωνιακή διαχείριση.

Έτσι και τώρα, στο κρίσιμο θέμα μιας κατά παραγγελία πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης. Στη βάση των πολιτικών αναγκών της Νέας Δημοκρατίας και όχι των πραγματικών αναγκών των πολιτών της χώρας. Ντροπή!

Οι πρόωρες εκλογές δεν είναι στρατηγική επιλογή ενός κακομαθημένου παιδιού που τα θέλει όλα δικά του, αλλά λαϊκή απαίτηση. Κι όχι το φθινόπωρο. Τώρα! Την Κυριακή που μας έρχεται. Όσο πιο γρήγορα φύγει το καθεστώς Μητσοτάκη από την εξουσία τόσο το καλύτερο. Αυτός ο εφιάλτης πρέπει να τελειώσει".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69