tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Η πιο βάναυση επίθεση στη Δημοκρατία"

Σχολιάζοντας το θέμα που έχει προκύψει με το σκάνδαλο των υποκλοπών, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αντώνης Μαρκούλης έκανε την εξής δήλωση:

"Όταν ακόμη κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά αμήχανος με μισόλογα για το θέμα των υποκλοπών, την ώρα που οι εμπλεκόμενοι αλληλοκαρφώνονται υπό τον φόβο ποινικών διώξεων, τότε είναι βέβαιο ότι ζούμε την πιο βάναυση επίθεση που δέχτηκε η Δημοκρατία στην Ελλάδα μετά την πτώση της Χούντας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι το σύστημα των υποκλοπών στήθηκε στην καρδιά του Μαξίμου, με εμπνευστή και θύτη έναν ανασφαλή και αντιδημοκράτη πρωθυπουργό, που παρακολουθούσε ακόμη και τον στενότατο συνεργάτη του υπουργό των Εξωτερικών Νίκο Δένδια!

Ο Αλέξης Τσίπρας καλεί για τρίτη φορά τον κρυπτόμενο Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή και εκείνος κάνει ότι δεν ακούει, παρότι τα στοιχεία δείχνουν ότι ακούει κι αυτά που δεν πρέπει!

Μόνον οι ένοχοι κρύβονται. Ο τρομοκρατημένος Μητσοτάκης, ενορχηστρωτής της συγκάλυψης, επιλέγει ως ύστατο καταφύγιο τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, το ασφαλές εσωκομματικό περιβάλλον και τελικά την αυτογελοιοποίηση.

Για ακόμη μια φορά επί Μητσοτάκη η Δημοκρατία απειλείται ωμά. Η παραίτησή του είναι ο μόνος έντιμος δρόμος, αλλά ως έντιμος είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να ακολουθηθεί. Η Δημοκρατία θα μιλήσει και θα νικήσει στην ώρα της. Που όλο και πλησιάζει".

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69