tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης κατά Βορίδη για τον νόμο Θεοδωρικάκου

Στις αιτιάσεις και τις δικαιολογίες του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη για την αντισυνταγματικότητα του νόμου Θεοδωρικάκου απαντά με δήλωσή του στα αθηναϊκά μέσα ο Αντώνης Μαρκούλης, ο άνθρωπος που κίνησε τις διαδικασίες και έφερε την πρόσφατη απόφαση-σταθμό του ΣτΕ.

Για «δημοσιεύματα», για «μη επίδοση της απόφασης» και για «μη ανατροπή των αποφάσεων των ΟΤΑ, στη βάση της Αρχής της Εμπιστοσύνης στη Διοίκηση» είχε μιλήσει ο υπουργός Εσωτερικών. Με τον Αντώνη Μαρκούλη να απαντά λέγοντας ότι η απόφαση έχει δημοσιευθεί στο ακροατήριο (και σε περίληψη στον ιστότοπο) του ΣτΕ από τις 2 Δεκεμβρίου και δεσμεύει τόσο την εκτελεστική εξουσία όσο και τη νομοθετική εξουσία, που υποχρεούνται να συμμορφωθούν.

Αναφορικά με τις «καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ», όπως περιγράφονται στην απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών, ο κ. Μαρκούλης εστιάζει στο γεγονός ότι το ΣτΕ δέχθηκε το επιχείρημά του πως η απλή αναλογική -που εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ με τον «Κλεισθένη»- δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί στην πράξη.

«Αυτή η αναφορά του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της Χώρας καταδεικνύει με τον πιο ηχηρό τρόπο την ιδεοληπτική εμμονή της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπέρ της παγκυριαρχίας των Δημάρχων στους Δήμους, εις βάρος της λογικής των συνεργασιών και της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» καταλήγει ο Αντώνης Μαρκούλης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69