tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τόλκας: «Στηρίζετε τους λίγους φίλους σας - μεσάζοντες και όχι αυτούς που παράγουν»

Ο βουλευτής Άγγελος Τόλκας άσκησε κριτική προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων τονίζοντας ότι αφήνει έξω από το Ταμείο Ανάκαμψης βιομηχανίες του πρωτογενούς τομέα για να στηρίξει τους λίγους φίλους του - μεσάζοντες, δύο ημέρες πριν την έναρξη υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης.

"Το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, εξέδωσε πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων προς τους δικαιούχους για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης «ΕΞΥΠΝΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ» του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ΕΛΛΑΔΑ 2.0. Η συγκεκριμένη Δράση στοχεύει στην αναβάθμιση του παραγωγικού εξοπλισμού και των υποδομών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που θα οδηγήσει σε βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της μεταποίησης και στην ενίσχυση ποιοτικών θέσεων εργασίας.

Με τις τροποποιήσεις που έγιναν εκ των υστέρων αλλάξανε οι ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων και επιπρόσθετα αφαιρέθηκαν τελείως συγκεκριμένοι ΚΑΔ,  με αποτέλεσμα πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνταν με τους συγκεκριμένους ΚΑΔ να μείνουν εκτός της προκήρυξης την τελευταία στιγμή χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και αιτιολόγηση" αναφέρει ο κ. Τόλκας.     

 Ο Άγγελος Τόλκας συμπεριλαμβάνει στην ερώτησή του συγκεκριμένα εταιρείες ζωοτροφών που έχουν σπουδαίο ρόλο για τον πρωτογενή τομέα και αφορούν και το νομό  Ημαθίας, οι οποίες αποκλείστηκαν αδίκως από το δικαίωμα τους να χρηματοδοτηθούν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.  

Η Κυβέρνηση της ΝΔ, όπως τονίζει ο Ημαθιώτης Βουλευτής, για μια ακόμη φορά αναδιανέμει τους πόρους στους λίγους εκλεκτούς και αφήνει εκτός την περιφέρεια και τους παραγωγικούς φορείς.    

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69