tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νόμος και τάξη

Γράφει ο Πέτρος Τσαπαρόπουλος

Δεν πέρασαν μόλις 3,5 χρόνια που το πολυδιαφημιζόμενο σύνθημα νόμος και τάξη, προνομιακό πεδίο της πολιτικής της ΝΔ για την ασφάλεια των πολιτών, έχει καταρρεύσει με πάταγο αναδύοντας ζόφο μιας και βλέπουμε από τα δημοσιεύματα ακόμη και εφημερίδων που παραδοσιακά στηρίζουν την δεξιά παράταξη εμπλοκή του οργανωμένου εγκλήματος με υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στην Ελλάδα πολλές φορές η ανάγκη για την ασφάλεια των πολιτών έχει χρησιμοποιηθεί σαν εργαλείο για να δημιουργήσει φόβο στα στρώματα των εύπιστων και φιλήσυχων πολιτών, να δικαιολογήσει επιλογές θεσμικών παραγόντων και να δώσει την εντύπωση ότι η δημοκρατία και η ασφάλεια βρίσκονται σε αντιδιαστολή.

Έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες από τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τις σχέσεις του υποκόσμου με την ΕΥΠ και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη υπάρχει η απόλυτη σιωπή. Διερωτάται κανείς δεν υπάρχει η παραμικρή ευθιξία να δοθούν σοβαρές απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται από την αξιωματική αντιπολίτευση;

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν θα υπερασπιστεί τον κ. Μητσοτάκη, που ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ ισχυρίζεται ότι δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές, αλλά οι μαφιόζοι φαίνεται να μάθαιναν τα πάντα;»

Η αφωνία τους δικαιολογεί απόλυτα αυτό που είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας:

«“Επί ΣΥΡΙΖΑ η ΕΥΠ κυνηγούσε την Greek Mafia, επί ΝΔ η ΕΥΠ διοικείται από την Greek Mafia”».

Άνθρωποι στα ανώτερα κλιμάκια της αστυνομίας φέρεται να εμπλέκονται σε ευνοϊκές για τη μαφία μεταθέσεις αλλά και για την έγκαιρη πληροφόρηση προσώπων που παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ.

Ο κ. Μητσοτάκης, ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ ισχυρίζεται ότι δήθεν δεν ήξερε τίποτα για τις υποκλοπές, αλλά οι μαφιόζοι φαίνεται να μάθαιναν τα πάντα για τις έρευνες τις ΕΥΠ.

Η ΝΔ εκλέχθηκε με σημαία την ασφάλεια των πολιτών και αυτό το ανέθεσε να το φέρει εις πέρας στον κ. Θεοδωρικάκο!

Τελικά οι μόνοι που αισθάνονται “ασφαλείς” επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη είναι οι μαφιόζοι και οι επίορκοι.

Αν έχουμε ακόμη την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά τα δυσώδη είναι λογικά και εξηγήσιμα και ότι αυτά γίνονται στις Δημοκρατίες, τότε το σύνθημα ‘’ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ’’ είναι το ζητούμενο για κάθε πολίτη μιας ευνομούμενης Χώρας.

Στις επόμενες εκλογές θα πρέπει να τους στείλουμε την απάντηση ότι αυτά δεν επιτρέπονται στις Δημοκρατίες δυτικού τύπου!……

Πέτρος Τσαπαρόπουλος
Ιατρός Καρδιολόγος
Μέλος Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ημαθίας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69