tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστολή Γιοβανόπουλο στον Πρωθυπουργό για το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο

Επιστολή στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών για το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο έστειλε ο βουλευτής Ημαθίας Κώστας Γιοβανόπουλος. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριε Υπουργέ των Οικονομικών, η αποχωρούσα και ο νέος Δήμαρχος Βέροιας με το άρτιο επιτελείο τους μας ανέλυσαν την άμεση αναγκαιότητα να παρέμβετε αμφότεροι ώστε ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ της πόλης, ένα νεοκλασικό κόσμημα για τον τόπο μας.

Απαιτείται μόνον η υπογραφή σας ώστε να μην περιέλθει ως λεία στα χέρια των δανειστών της χώρας δια του μακάβριου μηχανισμού του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ.

Σας καλώ προσωπικά να συνηγορήσετε στο δίκαιο αίτημα. Ούτως ή άλλως η χρήση του κτιρίου δεν μπορεί να αλλάξει, οπότε μάταια θα ελπίζουν κάποια κοράκια τυχόν να επωφεληθούν. Με την απλή υπογραφή σας θα δώσετε στην πολιτισμική χρήση της Βέροιας έναν φωτεινό πόλο αισιοδοξίας, που τώρα καθημερινά φθίνει από απρεπείς εισβολείς.

Μην   αδρανήσετε.   ΣΩΣΤΕ   ΤΟ   ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ   ΜΕΓΑΡΟ   ΒΕΡΟΙΑΣ».

Σε δήλωσή του ο κ. Γιοβανόπουλος σημειώνει: «Το παλαιό Δικαστικό Μέγαρο της Βέροιας είναι φωτοβόλο κύτταρο της ζώσας Ιστορίας μας. Κανένα ΤΑΙΠΕΔ, καμία τρόικα και κανένας προσκυνημένος διαπραγματευτής του απατηλού χρέους δεν θα μας το στερήσει. Οι επιστολές, η επίκαιρη ερώτηση, και κάθε άλλη αντίσταση δεν είναι τίποτε μπρος στην ανίκητη Αλήθεια: ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69