tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοτίδης: «Μετεγγραφή φοιτητών, κατοικούντες στην Ημαθία, εντός Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας

Διεύρυνση στον ορισμό κατοικία γωνέων όσων διαμένουν στην Ημαθία προκειμένου να είναι εφικτή η μετεγγραφή φοιτητών οπουδήποτε εντός Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας ζητά ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Κοτίδης. Αναλυτικά, στο κείμενο προς τον Υπουργό Παιδείας αναφέρει:

"Κατόπιν της ανακοίνωσης των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων, οι γονείς των εν δυνάμει φοιτητών, όπως κάθε χρόνο, σπεύδουν προς αναζήτηση κατάλληλης κατοικίας για ενοικίαση. Το ζήτημα της εξασφάλισης φοιτητικής στέγης, ως είθισται, είναι δυσανάλογο στις περισσότερες των περιπτώσεων, εξαιτίας του χαμηλού εισοδήματος των οικογενειών. Αναγκαιότητα λοιπόν δύναται να κριθεί και να νοείται η όποια ευρύτερη Περιφέρεια της χώρας ως κατοικία των γονέων, στην περίπτωση που οι γονείς διαμένουν σε Περιφερειακές Ενότητες της άνευ Πανεπιστημιακών Σχολών. Εν προκειμένω, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα μπορούσε να θεωρείται κατοικία των γονέων, στην περίπτωση που οι γονείς προέρχονταν από την Π.Ε. Ημαθίας. Έτσι, θα ήταν εφικτό οι φοιτητές αυτών να βρουν Τμήμα αντίστοιχο της Σχολής εισαγωγής τους εντός αυτής.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεστε όπως διευρύνετε τον ορισμό κατοικίας γονέων, όσων διαμένουν στην Ημαθία, προκειμένου να είναι εφικτή η μετεγγραφή φοιτητών - μελών οικογενειών αυτής οπουδήποτε εντός Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας;".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69