tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

pistofidis ban1

Ηλίας Ηλιόπουλος: Με ανοιχτή ΔΕΕΠ και νέα δυναμική προς τις κάλπες

Λίγες ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ημαθίας, Ηλίας Ηλιόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στον «Πληροφοριοδότη» παρουσιάζοντας τις θέσεις και το όραμά του για την επόμενη ημέρα της τοπικής οργάνωσης.

Ο κ. Ηλιόπουλος, με πολυετή πορεία στη ΔΑΠ, την ΟΝΝΕΔ και κομματικά όργανα της ΝΔ, τόνισε ότι παρότι είναι η πρώτη φορά που θέτει υποψηφιότητα σε εσωκομματικές εκλογές στην Ημαθία, η εμπλοκή του με το κόμμα ξεκινά από τα 17 του χρόνια. Όπως σημείωσε, η απόφασή του προήλθε ύστερα από παρότρυνση φίλων, στελεχών και ψηφοφόρων, με στόχο τη συσπείρωση ενόψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Αναφερόμενος στον ρόλο του προέδρου της ΔΕΕΠ, υπογράμμισε ότι απαιτείται ηγετικός χαρακτήρας και ανεξαρτησία από εξαρτήσεις, ενώ μίλησε για την ανάγκη ενότητας, ανοίγματος και υπέρβασης παλαιών νοοτροπιών. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη μαζική ανταπόκριση των μελών, καθώς –όπως τόνισε– μέσα σε έναν μήνα οι εγγραφές αυξήθηκαν από περίπου 150 σε 1.723.

Ως βασικές προτεραιότητές του, εφόσον εκλεγεί, έθεσε τη λειτουργία ενός σύγχρονου, ανοιχτού κομματικού μηχανισμού, με νέα γραφεία και δομές προσβάσιμες σε όλους τους πολίτες της Ημαθίας. Επισήμανε ότι το κόμμα πρέπει να δώσει βήμα ελεύθερης έκφρασης, να επιτρέπει διαφωνίες και να ενισχύει θεσμικές παρεμβάσεις.

Σε μια περίοδο που η χώρα εισέρχεται σε μακρύ εκλογικό κύκλο –βουλευτικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές– ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι η ΝΔ διαθέτει βαθιές ρίζες στην κοινωνία και μπορεί να διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών. Παράλληλα, αναγνώρισε ότι η ακρίβεια έχει προκαλέσει απογοήτευση, καλώντας όμως τους ψηφοφόρους να συμμετάσχουν ενεργά ώστε «να γίνει η Νέα Δημοκρατία ακόμη καλύτερη».

Τέλος, επεσήμανε ότι η ΔΕΕΠ δεν πρέπει να λειτουργεί ως κλειστός μηχανισμός, αλλά να αναπτύξει δράσεις σε συνεργασία με δήμους, περιφέρεια και φορείς, ώστε να συνδεθεί ουσιαστικά με την κοινωνία.

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με κάλεσμα συμμετοχής στις εσωκομματικές κάλπες της Κυριακής.

color feel banner

meta morfo22

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69