tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό-πρώην Ζαΐρ, στον εκλεγμένο αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη

Kalaitzidis zair

Με πρωτοβουλία του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου κ. Νίκης Καρατζιούλα, επισκέφθηκε την Ημαθία αποστολή του Επιμελητηρίου Ελλάδας-Κονγκό, η οποία και ενδιαφέρεται για εξαγωγή κατεψυγμένων κρεάτων και κονσερβοποιημένων αγροτικών προϊόντων στην Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό-πρώην Ζαΐρ.

Η αποστολή παρέμεινε επί διήμερο στην Ημαθία, έχοντας σημαντικές επαφές με τοπικούς επιχειρηματίες, ενώ επισκέφθηκε το γραφείο του εκλεγμένου αντιπεριφερειάρχη κ. Καλαϊτζίδη, το πρωί της Τρίτης 5 Αυγούστου. «Χαιρετίζω τούτη την προσπάθεια, στα πλαίσια της αμοιβαίας συνεργασίας της Περιφερειακής μας Ενότητας με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Τόσο η Π.Ε Ημαθίας, όσο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στηρίζουμε δράσεις που τονώνουν τις συνεργασίες μεταξύ λαών και πολιτισμών. Είμαι σίγουρος ότι με την ανάληψη των καθηκόντων μας από την 1η Σεπτεμβρίου, αυτή η πρώτη επαφή με τα προϊόντα της περιοχής μας θα είναι η απαρχή μιας άριστης εξαγωγικής διαδικασίας» τονίζει σε δηλώσεις του ο κ. Καλαϊτζίδης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69