tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αντιπροσωπία της Τ.Ε. Ημαθίας του ΚΚΕ επισκέφθηκε πρόσφυγες στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου

Την Τρίτη 21 Ιούνη με αφορμή την παγκόσμια ημέρα προσφύγων αντιπροσωπία της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ επισκέφθηκε τους πρόσφυγες που είναι εγκατεστημένοι στο στρατόπεδο στις Βαρβάρες και συνάντησε και το Διοικητή του στρατοπέδου.

Για μια ακόμη φορά βγήκαν στη φόρα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες, που έχουν σχέση με στοιχειώδη ζητήματα υγιεινής, περίθαλψης και διατροφής κυρίως σε μικρές ηλικίες. Είναι αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη από την πλευρά της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, δεν έχουν καμία πληροφόρηση για το πώς και τι πρέπει να κάνουν για τις διαδικασίες ασύλου, ούτε έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Οι υποσχέσεις του εκπρόσωπου από την ύπατη αρμοστεία ότι θα υπάρχει υπάλληλος του υπουργείου εσωτερικών που θα βοηθήσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων του ασύλου, δεν έχουν υλοποιηθεί.

Η αντιπροσωπεία κάλεσε τους πρόσφυγες - μετανάστες να οργανωθούν, με συλλογικές διαδικασίες να απαιτήσουν μέτρα υγιεινής, διατροφή, ιατρική φροντίδα, πρόνοια κλπ και κυρίως να απαιτήσουν από την κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο να επισπεύσει και να ολοκληρώσει τη διαδικασία των αιτήσεων ασύλου.

Για ακόμη μια φορά ενημέρωσε τους πρόσφυγες για την απόφαση της Ε.Ε για το κλείσιμο των συνόρων και τη συμφωνίας της ελληνικής και τουρκικής κυβέρνησης με την απόφαση αυτή.
Τα hot-spot είναι στρατόπεδα διαλογής έμπειρου, εργατικού και επιστημονικού δυναμικού που θα χρησιμοποιηθεί από το κεφάλαιο όλων των ευρωπαϊκών χωρών ως πάμφθηνη εργατική δύναμη. Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά κρίσεις, πολέμους και προσφυγιά και παράλληλα να συμβάλει στην ανάπτυξη και έμπρακτης υλικής βοήθειας και αλληλεγγύης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69