tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η ΟΝΝΕΔ σε εκδήλωση με τον Κωστή Χατζηδάκη στην ΔΕΘ

Με τη συνδρομή 16 νέων επαγγελματιών προερχόμενων από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, που ασχολούνται επιχειρηματικά με όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο και της ΔΕΘ, εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ με κεντρικό ομιλητή τον Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ αρχικά ανέπτυξε τις προοπτικές της Ελλάδας για την επόμενη ημέρα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήματα των συμμετεχόντων, για την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και το ρόλο του Κράτους και για τη μετάβαση από την κρίση στην ευημερία.

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας συμμετείχε ενεργά στην προετοιμασία της εκδήλωσης, ενώ συμμετείχαν ως εκπρόσωποί της, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Ημαθίας Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης και Γιώργος Γρηγοριάδης και οι πρόεδροι των τοπικών οργανώσεων Βέροιας και Αλεξάνδρειας, Ισαάκ Ισαακίδης και Ευάγγελοπουλος Σταύρος. Μάλιστα, στη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυνε ερώτημα στο Κωστή Χατζηδάκη, ο Βασίλης Τσούγκας, νέος αγρότης από την περιοχή της Αλεξάνδρειας, που αναφέρθηκε σε θέματα φορολογίας των αγροτών και στα αυξημένα κοστολόγια παραγωγής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69