tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μπαρτζώκας: "Ο λαός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας"

Ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την εξής δήλωση για το συλλαλητήριο της Βέροιας. "Στο μαζικό συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου ο λαός της Ημαθίας έστειλε ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας!

Από την καρδιά της μακεδονικής γης, τον τόπο όπου μεγαλούργησε ο Μ. Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, ο λαός βροντοφώναξε ένα ηχηρό όχι!

Όχι στα σχέδια περί «μακεδονικής» γλώσσας και ταυτότητας που απεργάζεται η επικίνδυνη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σλάβων γειτόνων μας, που δυστυχώς συνεχίζουν να παραχαράσσουν την Ιστορία μας.

Ας ενημερώσει κάποιος τον ανιστόρητο σύμβουλο του πρωθυπουργού, ότι οι πολίτες που διαδήλωσαν δεν ήταν «εθνίκια», όπως αναίσχυντα τους αποκάλεσε.

Ήταν σκεπτόμενοι πολίτες, μακριά από κομματικές διαχωριστικές γραμμές, με μοναδικό τους κίνητρο τον αγνό πατριωτισμό. Οι πολίτες αυτοί, μπορεί να έχουν υποστεί επίπονες οικονομικές θυσίες, κυρίως τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν πρόκειται να δεχτούν ποτέ την εκχώρηση της εθνικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Το χρωστάμε όλοι στους προγόνους μας, που έχυσαν το αίμα τους για μια ελεύθερη και Ελληνική Μακεδονία, αλλά και στις επόμενες γενιές".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69