tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ηρώ Διώτη από την Βέροια: "Ο κόσμος μας ρωτάει πότε θα γίνουν εκλογές" (video)

dioti iro

Περιοδεία στην Ημαθία πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής την βουλευτή Λάρισας Ηρώ Διώτη. Θέμα της περιοδείας ήταν τα περιβαλλοντικά ζητήματα και γι αυτοί έγιναν συναντήσεις με τις αρχές του τόπου. Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης η κ. Διώτη σημείωσε:

"Η περιοδεία είχε προγραμματισθεί πριν τις εξελίξεις και είχε θέμα περιβαλλοντικά προβλήματα. Όλες οι δημοτικές αρχές μας έθεσαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες. Πιστεύουμε ότι στο πρόγραμμά μας είναι κεντρικής σημασίας τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα βασικά κοινωνικά αγαθά, την εκποίηση κοινωνικών πόρων και να εκπονήσουμε έναν χωροταξικό σχεδιασμό. Θέσεις εργασίας, ποιότητα ζωής και εξοικονόμηση πόρων είναι οι στόχοι μας μέσα από τον τομέα αυτόν. Έχουμε ένα σχέδιο που διαφυλάσσει το περιβάλλον".

Η κ. Διώτη σχολίασε και τις τελευταίες εξελίξεις με την επίσπευση της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα είπε: "Η κυβέρνηση ξέρει ότι δεν μπορεί να σηκώσει άλλα μέτρα και επισπεύδει τις εκλογές. Οι εταίρει θα πρέπει να ξέρουν ποιον έχουν απέναντί τους. Μετά την Δευτέρα έχει αρχίσει αυτόν που έγινε και το 2012, τα χρηματιστήρια πέφτουν, ο Σόιμπλε κάνει δηλώσεις, θα δημιουργεί ένα κλίμα τρομοκρατίας. Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί. Η κυβέρνηση και τα μεγάλα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να αποφευχθούν οι εκλογές. Εκτιμούμε ότι δεν έχουν τους 180 βουλευτές. Ο κόσμος δεν πρέπει να εκβιάζεται. Με το λαό μπροστάρη μπορούμε να δώσουμε λύση στα σημερινά προβλήματα".

Σε ερώτηση αν ο κόσμος θέλει εκλογές απάντησε: "Όπου κι αν πας στην χώρα αυτό που σε ρωτάνε είναι πότε θα γίνουν εκλογές".

Σε ερώτηση για την συνεργασία με την ΔΗΜΑΡ σημείωσε: "Δεν ξέρω πως μπήκε αυτό στην ατζέντα. Κάναμε δημόσιες συναντήσεις για το θέμα του προέδρου".

Σε ερώτηση για το αν μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ καταργήσει το μνημόνιο, είπε ότι οι νόμοι που προέρχονται από το μνημόνιο θα καταργηθούν και θα αντικατασταθούν με τις άλλους που πραναγγέλθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την τοποθέτηση της κ. Διώτη για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

Δείτε την τοποθέτηση της κ. Διώτη για την περιοδεία στην Ημαθία

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69