tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χρηστίδης από την Βέροια: "Ήρθε η ώρα να γίνει το ΚΙΝΑΛ πρωταγωνιστής των εξελίξεων| (φωτογραφίες, βίντεο)

Με ομιλητή τον Παύλο Χρηστίδη, εκπρόσωπο τύπου του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος στην Βέροια. Στην εκδήλωση, τον ομιλητή προλόγισε ο γραμματέας Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος πριν την ομιλία παρουσίασε και τους έξι υποψηφίους βουλευτές.

Στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΑΛ στην Βέροια, ο κ. Χρηστίδης στάθηκε ιδιαίτερα στις αλλαγές που πραγματοποίησε το ΠΑΣΟΚ στην χώρα. "Η Ελλάδα άλλαξε τα χρόνια κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Από το 1981 και μετά το ΠΑΣΟΚ έδωσε φωνή στους μη προνομιούχους, στις γυναίκες, στους αγρότες και στους νέους. Δημιούργησε θεσμούς που έδωσαν φωνή σε κάθε δημοκράτη Έλληνα" τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Σχολιάζοντας την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μετά το 2009 είπε ότι ο...πυροσβέστης στην φωτιά που άναψε η ΝΔ. "Το χρέος από το 1830 έως το 2004 ήταν 150 δις και από το 2004 έως το 2009, έφτασε τα 300 δις. Όσον αφορά το έλλειμα που μας άφησαν ήταν 15%" τόνισε χαρακτηριστικά. Μιλώντας για την περίοδο μετά το 2009, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι η χώρα δεν βγήκε γρήγορα από την κρίση επειδή δεν μπόρεσαν τα μεγάλα κόμματα να συνεννοηθούν. "Υπήρχαν δυνάμεις που δημιούργησαν το αντιμνημόνιο ενώ άλλες έριξαν δηλητήριο".

Ο κ. Χρηστίδης για την σημερινή κυβέρνηση είπε ότι φόρτωσε στην χώρα ένα αχρείαστο μνημόνιο και ότι τα πλεονάσματα που συμφώνησε δεν βγαίνουν, γι αυτό χρειάζεται μια προοδευτική αλλαγή. 

Τέλος για τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που μεταπήδησαν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χρηστίδης είπε ότι κοίταξαν μόνο το προσωπικό τους συμφέρον και αποτελούν αντιπαράδειγμα. 

Κλείνοντας ο κ. Χρηστίδης είπε ότι ήρθε η ώρα το ΚΙΝΑΛ να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69