tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μοναδική σε όγκο και σε παλμό η συγκέντρωση Βεσυρόπουλου (φωτογραφίες, βίντεο)

Μοναδική σε όγκο και σε παλμό η συγκέντρωση των πολιτών της Ημαθίας στην κεντρική πολιτική ομιλία του Αν. Τομεάρχη Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας και υποψηφίου βουλευτή Ημαθίας κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου.

Εκατοντάδες πολίτες κατέκλυσαν τους χώρους των εγκαταστάσεων του κτήματος Αλέξανδρος, εκφράζοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον υποψήφιο βουλευτή (στο παρακάτω βίντεο ολόκληρη η ομιλία του):

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι, «στις 7 Ιουλίου η Ημαθία, η Μακεδονία θα στείλουν το μήνυμα της πιο μεγάλης νίκης. Στις 7 Ιουλίου έχουμε μία και μοναδική επιλογή: την Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα. Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια μεγάλη κόκκινη γραμμή με το παρελθόν. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να κοιτάξει μπροστά. Είναι η ώρα της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι η ώρα των πολιτών. Η Νέα Δημοκρατία έρχεται για να ενώσει τους Έλληνες. Έρχεται για να αλλάξει τη χώρα. Έρχεται για να βάλει ένα τέλος στον παραλογισμό της υπερφορολόγησης. Και μαζί με τη Νέα Δημοκρατία επιστρέφουν στη χώρα η λογική, η αλήθεια και η ελπίδα. Την Κυριακή θα ξημερώσει μια νέα μέρα για την Ελλάδα και την Ημαθία».

Ο κ. Βεσυρόπουλος έκανε ειδικές αναφορές στις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη μείωση των φόρων, για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα ενώ έθεσε ως προτεραιότητες για την Ημαθία τη σύνδεση του οδικού άξονα Πατρίδα - Νάουσα με την Εγνατία Οδό, το έργο του ανισόπεδου κόμβου της Νάουσας και της σύνδεσης του με την υφιστάμενη οδό και την κατασκευή δικτύου άρδευσης στη δεξιά όχθη του Αλιάκμονα ( Βεργίνα - Μελίκη - Αιγίνιο). Έκανε λόγο για ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο που θα βάλει την Ημαθία στο χάρτη της τουριστικής ανάπτυξης, αξιοποιώντας το ιστορικό και πολιτιστικό μας κεφάλαιο.

Ο Απόστολος Βεσυρόπουλος, κάτω από τα συνεχή χειροκροτήματα και τις θερμές εκδηλώσεις των πολιτών, έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Στα 7 χρόνια που είμαι βουλευτής, τίμησα την εντολή που μου δώσατε. Τίμησα την εμπιστοσύνη που μου δείξατε. Έδωσα μάχες, μέσα και έξω από τη Βουλή για την Ημαθία, για τον απλό πολίτη. Στάθηκα κοντά σε αυτό τον πολίτη γιατί σε αυτόν οφείλω τα πάντα. Δεν ξεχνώ ότι ο απλός πολίτης, όλοι εσείς, είστε αυτοί που στηρίξατε και στηρίζετε την προσπάθειά μου. Την επόμενη μέρα θα είμαστε μαζί. Όπως μαζί προχωρήσαμε μέχρι σήμερα. Με όλους εσάς, τους απλούς πολίτες της Ημαθίας, τους υπέροχους και μοναδικούς ανθρώπους του τόπου μας. Την αγάπη, τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας θα την τιμήσω και πάλι στο ακέραιο. Θα την ανταποδώσω με έργα και πράξεις. Έχουμε μια δυνατή σχέση, μια σχέση με διάρκεια μέσα στο χρόνο. Είμασταν μαζί στα δύσκολα. Δώσαμε μάχες μαζί. Νικήσαμε μαζί.

Θα νικήσουμε και πάλι μαζί. Για να γίνει κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την Κυριακή σας ζητώ και πάλι μια δυνατή εντολή. Για να είμαι η δική σας δυνατή και καθαρή φωνή στην Ημαθία».

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69