tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλαϊτζίδης: "Είναι μια ξεκάθαρη αναγνώριση της προσπάθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη"

Ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλωσε:

"Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών είναι ένα μεγάλο και ισχυρό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία που δικαιώνει τον αγώνα που έδωσαν όλα τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι τον κόμματος. Είναι μια ξεκάθαρη αναγνώριση της προσπάθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον οποίο είμαι σίγουρος ότι ως πρωθυπουργός θα δικαιώσει τις προσδοκίες των Ελλήνων και θα τιμήσει την εμπιστοσύνη τους.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους εκλέχθηκαν βουλευτές Ημαθίας αλλά και σε όλους που ήταν υποψήφιοι και συνέβαλλαν σε μια προεκλογική περίοδο ήπια και πολιτισμένη. Ως Κώστας Καλαϊτζίδης χαίρομαι ιδιαίτερα για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας είμαι σίγουρος ότι η επόμενη ημέρα θα μας βρει πάλι, όλους μαζί, ενωμένους, συνεχίζοντας την προσπάθεια για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.

Όπως και με τη νίκη του Απόστολου Τζιτζικώστα στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές έτσι και τώρα, θεωρώ ότι κερδίζουμε όλοι, ανεξάρτητα από αυτό που ψηφίσαμε και όλοι μαζί έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε για την πρόοδο και για την ανάπτυξη". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69