tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: "Το Τελωνείο Βέροιας να παραμείνει στην Ημαθία"

vesiropoulos-stylios

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Τελωνείου Βέροιας στην Ημαθία, πήρε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, που συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, σχετικά με το θέμα της μετεγκατάστασης του ενοποιημένου Τελωνείου Ημαθίας – Πέλλας –Πιερίας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Βουλευτής Ημαθίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη σύσκεψη, τοποθετήθηκα για άλλη μια φορά, ξεκάθαρα και ειλικρινά για το θέμα του Τελωνείου. Επανέλαβα την πάγια θέση και πρόταση μου, ότι το Τελωνείο Βέροιας πρέπει να παραμείνει και να στεγαστεί στην Ημαθία και συγκεκριμένα στην Κουλούρα που αποτελεί το ιδανικότερο σημείο. Οι δυσκολίες που υπάρχουν για τη στέγαση του Τελωνείου στην Κουλούρα είναι γνωστές σε όλους, έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα ξεπεραστούν, για να δοθεί μόνιμη και οριστική λύση στο πρόβλημα.

Το μήνυμα που πρέπει να σταλεί είναι ένα και μοναδικό: η Ημαθία δεν μπορεί να χάσει άλλες δημόσιες δομές, είναι ένας νομός με οικονομική και εξαγωγική δραστηριότητα. Η διατήρηση της έδρας του Τελωνείου στην Ημαθία είναι αυτονόητη, στηρίζεται από όλους τους φορείς».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69