tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιοι κατέθεσαν υποψηφιότητα για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία - Πως θα γίνει η επιλογή

siriza

Δεκαοκτώ ήταν οι υποψηφιότητες που κατατέθηκαν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Βέροιας για το ψηφοδέλτιο των βουλευτικών εκλογών. Αναλυτικά τα ονόματά τους:

Αγγελής Βασίλης, Γεωργιάδης Γρηγόρης, Ηλιάδης Νίκος, Κάκαρης Γιώργος, Καφτεράνης Χάρης, Κοντογιαννίδης Παύλος, Κωνσταντινόπουλος Βασίλης, Κωστόπουλος Τάσος, Ντίνας Χάρης, Ουρσουζίδης Γιώργος, Παπαγιαννούλη Εύη, Σαράντη Βαρβάρα, Σιδηροπούλου Κική, Τουτουντζίδου Μαριάνθη, Τσιφλίδης Ηλίας, Χαμπίδης Δημήτρης, Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, Χειμώνας Αθανάσιος.

Η διαδικασία συνεχίζεται μέχρι της 12μ.

Να σημειωθεί, ότι στα παραπάνω ονόματα θα προστεθούν και αυτά των περιοχών Νάουσας, Αλεξάνδρειας.

Αφού συγκεντρωθούν όλα τα ονόματα, θα προκριθούν για επιλογή από την Αθήνα, έξι από την Βέροια, τρεις από Νάουσα και τρεις από Αλεξάνδρεια (από τους 12, 1/3 κομματικοί, 1/3 γυναίκες και 1/3 συνεργαζόμενοι).

Όσον αφορά την τελική επιλογή, το 70% του ψηφοδελτίου θα προκύψει από τα ονόματα που θα σταλούν από την Ημαθία και το κεντρικό κόμμα διατηρεί το δικαίωμα να συμπληρώσει 1-2 υποψηφίους αν για παράδειγμα υπάρξουν συνεργασίες (πχ. με ΔΗΜΑΡ). Δεν αποκλείεται, η επιλογή των έξι υποψηφίων να γίνει μόνο μέσα από τα ονόματα που θα στείλει η Νομαρχιακή.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69