tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τα μηνύματα των τοπικών πολιτικών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου (βίντεο)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης, οι τοπικοί πολιτικοί έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στο πλαίσιο της ημέρας. 

"Η επέτειος του ΟΧΙ μας γεμίζει περηφάνια και με σεβασμό υποκλινόμαστε στους προγόνους μας, σε αυτούς που αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν και έδωσαν την ζωή τους για την πατρίδα. Με ενότητητα, αισιοδοξία, δίνουμε την μάχη για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον" δήλωσε ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης υπογράμμισε: "Τιμούμαι όλους εκείς τους ήρωες που δεν δίστασαν να θυσιάζουν την ζωή τους για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά".

Ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας πρόσθεσε: "Σε πολλά, οι επόμενες γενιές από αυτή του 1940 δεν ανταποκρίθηκαν στις θυσίες των προγώνων μας. Είναι χρέος μας να δώσουμε ξανά το χαμόγελο και την περηγάνια στους Έλληνες".

Ο βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης επεσήμανε: "Σήμερα οι προκλήσεις είναι σύνθετες και μεταβαλόμενες. Ας εμπνευστούμε από το μεγαλείο και την ανδρεία και την υπηρηφάνεια των Ελλήνων εκείνης της εποχής για να αντιμετωπίσουμε τις πολλές προκλήσεις".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69