tsakiridis ban july21

sidiropoulos oil

Τα Παπάκια

Δείτε το φυλλάδιο προσφορών!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

access ban20

http://e-karamitsos.gr/

Ανοικτή επιστολή Τάσου Μπαρτζώκα με αφορμή την υποψηφιότητά του - Το βιογραφικό του

bartzokas tasos

Ανοικτή επιστολή με αφορμή την υποψηφιότητά του έστειλε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Αναλυτικά αναφέρει:

"Ημαθιώτη / Ημαθιώτισσα,

Τα τελευταία χρόνια η πατρίδα μας πραγματοποιεί μία μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει δύο μεγάλους στόχους: από τη μία να ξεπεράσει οριστικά προβλήματα και παθογένειες δεκαετιών, που όλοι ξέραμε ότι υπάρχουν και από την άλλη να ξεπεράσει το σοκ του Μνημονίου και να πετύχει πραγματική και υγιής ανάπτυξη.

Είναι γεγονός ότι ήδη διανύσαμε το μεγαλύτερο μέρος μίας ανηφορικής πορείας, με πολλές θυσίες, αρκετές αδικίες, αλλά πάνω από όλα με μία μεγάλη κατάκτηση: να παραμείνουμε μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, που η NΔ και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μας είχαν βάλει από το 1979 και να είμαστε μία χώρα με κοινωνική σταθερότητα και ασφάλεια.

Σε αυτή ακριβώς την κρίσιμη στιγμή, όπου έπρεπε όλοι να σεβαστούν τις θυσίες σου και να ενισχύσουν την εθνική προσπάθεια για να διαπραγματευτούμε την οριστική έξοδό μας από το Μνημόνιο, κάποιοι επέλεξαν να λειτουργήσουν με βάση τις προσωπικές τους σκοπιμότητες και να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές.

Συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών για τη Χώρα και αφουγκραζόμενος το ξεκάθαρο αίτημα των πολιτών για ριζική ανανέωση του πολιτικού προσωπικού των κομμάτων με νέους και άφθαρτους ανθρώπους, αποδέχτηκα την τιμή που μου έκανε ο πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Ημαθία. Συστρατεύομαι στον κοινό αγώνα με την παράταξη που υπηρετώ με συνέπεια εδώ και πολλά χρόνια. Την Παράταξη της ευθύνης και των μεγάλων στρατηγικών επιλογών. Τnν Παράταξη, που ανεξάρτητα από λάθη και παραλείψεις πάντα έδινε τον αγώνα για να σταθεί όρθια η Πατρίδα.

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν , να βγει η νέα γενιά μπροστά και να αποτελέσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων, διεκδικώντας με δυναμισμό για την Ημαθία όσα της αξίζουν.

Στόχος μας είναι η Ημαθία, αξιοποιώντας τον πλούτο της και το ανθρώπινο δυναμικό της, να βγει από την απομόνωση και να αποτελέσει πρότυπο ανάπτυξης και ευημερίας.

Σ' αυτόν τον αγώνα σε καλώ να συμμετέχεις.
Για την Ελλάδα, για την Ημαθία, για τα παιδιά μας.

«ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΕΝΙΑ»
Φιλικά,
Τάσος Μπαρτζώκας
Δικηγόρος - Υποψ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ)".

Το βιογραφικό του υποψηφίου Τάσου Μπαρτζώκα

Στο βιογραφικό του ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει: "Γεννήθηκα στη Μελίκη του Νομού Ημαθίας το 1979, όπου και μεγάλωσα. Γονείς μου είναι ο Στέργιος Μπαρτζώκας, δάσκαλος και η Ευδοξία Μπαρτζώκα – Θεοδωρακοπούλου. Είμαι παντρεμένος με την δικηγόρο Ελευθερία Δεληγιάννη.

Αποφοίτησα το 1997 από το Λύκειο Μελίκης, τελείωσα τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης το 2003 και είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είμαι μάχιμος Δικηγόρος από το 2006 και διατηρώ το Δικηγορικό μου Γραφείο στη Βέροια.

Διετέλεσα Σύμβουλος - Υπεύθυνος για το Νομό Ημαθίας - των Θυρίδων Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Γ.Γ. Νέας Γενιάς, στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων την περίοδο 2008-2009.

Διετέλεσα αν. Μέλος του ΔΣ της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων την περίοδο 2007-2008.

Μιλάω αγγλικά και γαλλικά.

Την περίοδο 2001-2002 ήμουν Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής του ΔΠΘ και μέλος της Γραμματείας Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής.

Μετά την αποφοίτησή μου από το Πανεπιστήμιο, διετέλεσα από το 2004 ως το 2010 Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Δικηγόρων και Ασκουμένων Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη Ένωση Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης.

Διετέλεσα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΝΟΔΕ Ημαθίας και Υπεύθυνος για την κατάρτιση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Ημαθίας.

Το 2013 εκλέχθηκα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Είμαι μέλος του Φορέα Προβληματισμού και Σκέψης «Παρέμβαση Πολιτών», του Λαογραφικού Ομίλου Μελίκης και Περιχώρων, του Συλλόγου Βλάχων Βεροίας, του Συλλόγου Βλάχων Επιστημόνων, του Συλλόγου Νέων Νεοκάστρου και της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Νομού Ημαθίας".

 

H iRepair σας περιμένει στην Βέροια!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

methodos orizontio

ΜΙΜΗΣ ΚΟΓΙΑΣ

sidiropoulos

studio 69