tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΙΝΑΛ Ημαθίας: Ήλθον, είδον και απήλθον… εσπευσμένα

Από το ΚΙΝΑΛ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη Βορίδη στην Βέροια:

"«Άνθρακες» λοιπόν η εξ αναβολής επίσκεψη του Βορίδη στην Βέροια, για την από καιρού προαναγγελθείσα μεγάλη συζήτηση των φορέων του ροδάκινου για το παρόν και το μέλλον του Εθνικού για μας προϊόντος.

Αν μη τι άλλο, αφ ενός η αμηχανία, αφ ετέρου η υπεκφυγή, μόνο ενδιαφέρον δεν σημαίνουν για το πολύπαθο ροδάκινο ειδικότερα, και τους παραγωγούς γενικότερα.

Και πράγματι όταν δεν έχεις κάτι να πεις, όταν δεν έχεις σχεδιάσει, όταν δεν έχεις στρατηγική και ενδιαφέρον, όταν στα υπεσχημένα του καλοκαιριού, δεν έχεις να προσθέσεις κάτι, παρά μόνον τα λίγα ψίχουλα του de minimis, το μόνο που σου μένει είναι να τραπείς σε άτακτη φυγή.
Και τα προβλήματα παραμένουν.

Για άλλη μια χρονιά το ροδάκινο ακολουθεί την μοίρα του. Την μοίρα που του όρισε η προηγούμενη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με τις πολιτικές της, πολιτικές και πρακτικές που ακολουθεί κατά πόδας και η σημερινή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Οι αγρότες μας πλέον διακρίνουν ξεκάθαρα τις πολιτικές, τις στρατηγικές και το πραγματικό ενδιαφέρον.

Γνωρίζουν πολύ καλά όπως ανέφερε και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής στην προχθεσινή ομιλία της στην AGROTICA ποιος νοιάστηκε και νοιάζεται πραγματικά.

Με σχέδιο, με όραμα, με στρατηγική για τα Εθνικά μας προϊόντα όπως αυτό παρουσιάζεται στο πρόγραμμα ΕΛΛΑΔΑ. Με πίστη και ουσιαστική στήριξη στις δυνάμεις της Αγροτικής παραγωγής για να ξαναζωντανέψει η Ελληνική Ύπαιθρος". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69