tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βεσυρόπουλος: ''Να προχωρήσει άμεσα ο καθαρισμός του ποταμού Λουδία''

besiro toeb syskepsi ymath

Στη διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης παρουσία του Υπουργού Γιώργου Ορφανού και με τη συμμετοχή των τοπικών ΤΟΕΒ, προκειμένου να δρομολογηθεί ο καθαρισμός του ποταμού Λουδία και των μεγάλων αποστραγγιστικών τάφρων, συμμετείχε ο υποψήφιος Βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελεί μείζον θέμα για την περιοχή της Ημαθίας και ειδικά για το Δήμο Αλεξάνδρειας, καθώς λόγω του κορεσμού που παρουσιάζει ο Λουδίας από τα φερτά υλικά, τη συσσώρευση κορμοπλεγμάτων και τη ραγδαία αύξηση των ποσοτήτων νερού που καταλήγουν στη λεκάνη λόγω βιομηχανικών και αστικών χρήσεων, δημιουργούνται έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που κατά καιρούς έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε χωριά, οικισμούς και γεωργικές εκτάσεις.

Ο κ. Βεσυρόπουλος προσήλθε στη σύσκεψη με σαφείς και συγκεκριμένες προτάσεις που διαμορφώθηκαν στην προπαρασκευαστική συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες, για το ζήτημα αυτό, με την συμμετοχή των ΤΟΕΒ, Τρικάλων, Κλειδίου, Κορυφής και Πρασινάδας. Ζήτησε την άμεση έναρξη των διαδικασιών για τον καθαρισμό του ποταμού Λουδία, τονίζοντας ότι πρόκειται για μείζον θέμα που σχετίζεται με το περιβάλλον και την πολιτική προστασία.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69