tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΚΚΕ: "Για την αποτελεσματική λειτουργία του Τελωνείου Βέροιας χρειάζονται 18 υπάλληλοι"

Από το ΚΚΕ Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής για το Τελωνείο Βέροιας: "Η πρόσφατη 48ωρη απεργία των υπαλλήλων του Τελωνείου Βέροιας ανέδειξε για μια ακόμα φορά το χρόνιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του Δημοσίου που δυσχεραίνει την αποτελεσματική τους λειτουργία προς όφελος του δημόσιου συμφέροντος. Διαχρονικές είναι οι ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ , αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ , που στο όνομα της αντιλαϊκής πολιτικής και των περικοπών στο Δημόσιο , απογύμνωσαν τις υπηρεσίες από έμπειρο προσωπικό προσπαθώντας με τα μπαλώματα της κινητικότητας και των μετατάξεων να κρύψουν τα προβλήματα κάτω απ’ το χαλί.

Για την αποτελεσματική λειτουργία του Τελωνείου Βέροιας χρειάζονται 18 υπάλληλοι. Αυτή τη στιγμή στο Τελωνείο υπηρετούν 9 υπάλληλοι ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα οι τρεις απ’ αυτούς δεν θα είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με αποτέλεσμα το ήδη επιβαρυμένο προσωπικό να καλείται να ανταπεξέλθει στα σύνθετα καθήκοντά του με μόλις των 1/3 των υπαλλήλων που χρειάζονται.

Το ΚΚΕ αναγνωρίζει τον κρίσιμο ρόλο των Τελωνείων και των τελωνειακών υπαλλήλων που σχετίζονται και με τους ελέγχους των εμπορευμάτων της διατροφικής-εφοδιαστικής αλυσίδας , του υγειονομικού υλικού , ιδιαίτερα τώρα . εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 και συνδέονται με το σοβαρό ζήτημα της προστασίας της υγείας του λαού μας.

Το ΚΚΕ στέκεται δίπλα στο δίκαιο αίτημα των υπαλλήλων του Τελωνείου Βέροιας για τη στελέχωσή του με το απαραίτητο μόνιμο προσωπικό . Καλεί τη διοίκηση της ΑΑΔΕ και την Κυβέρνηση να αναλάβουν τις ευθύνες που τις αναλογούν και να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε το Τελωνείο να στελεχωθεί άμεσα με τον επαρκή αριθμό υπαλλήλων".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69