tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι ζήτησε από τους φορείς της Ημαθίας ο Υφυπουργός Εσωτερικών Θ. Καράογλου

Να συνεχίσουν να τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης ζήτησε από τις Αρχές και τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης για την αξιολόγηση της πορείας της πανδημίας στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καράογλου ζήτησε εγρήγορση, σχολαστικότητα στην αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων καθώς και άμεση αντίδραση, όπου κριθεί αναγκαίο λόγω αυξημένου αριθμού κρουσμάτων, ενώ επέστησε την προσοχή στα φαινόμενα χαλάρωσης που, όπως είπε, παρατηρούνται κατά το δεύτερο lockdown. Το ζητούμενο, όπως είπε, είναι «η  υγειονομική κρίση του σήμερα να μην γίνει αδιέξοδο του αύριο».

«Ο αγώνας είναι σκληρός, αλλά η τελική έκβασή του θα κριθεί στην ατομική και συλλογική ευθύνη που θα επιδείξουμε», υπογράμμισε, ενώ αναφορικά με το ζήτημα των εμβολίων, αφού σημείωσε πως «προφανώς θα μας φέρουν πιο κοντά στη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με τον κορονοϊό», προέτρεψε τις Αρχές και τους φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας να λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές ευθύνης και αγωγοί του μηνύματος ότι ο εμβολιασμός κατά της Covid-19 σώζει ζωές.

Μεταξύ των προτάσεων που κατατέθηκαν, ήταν η διεύρυνση ωραρίου τραπεζών, ΕΛΤΑ και εταιριών κινητής τηλεφωνίας.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας, ο ΓΓ του Επιμελητηρίου Ημαθίας, η διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ημαθίας, ο πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ημαθίας, ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69