tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νέοι Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας: "Να συνδράμουμε όλοι μαζί στην ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων του τόπου μας"

Από τους Νέους Κινήματος Αλλαγής Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Οι φετινές εορτές θα είναι για όλους διαφορετικές από κάθε άλλη χρονιά, αφού καλούμαστε να τις περάσουμε, κάτω από πρωτόγνωρες και δυσχερείς συνθήκες λόγο του covid 19. Η ύπαρξη και η εξάπλωση του ιού, έχει δημιουργήσει σε όλο τον πλανήτη μια κατάσταση αστάθειας, ανασφάλειας ,ανεπάρκειας και βαθύτατου προβληματισμού για το μέλλον. Οι επιπτώσεις του στην σύγχρονη κοινωνία, δραματικές. Ξεκινώντας από τον απλό πολίτη, φτάνοντας στους θεσμούς της πολιτείας.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής, πέραν της υγειονομικής φύσεως, είναι μια νέα κοινωνικοοικονομική κρίση με επίκεντρο και πάλι το άνθρωπο, αυξάνοντας διαρκώς την λίστα των συνανθρώπων μας, που χρήζουν βοήθειας και ανάγκης των βασικών αγαθών.

Για τον λόγο αυτό, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, και ειδικότερα την κατάσταση εντός του νομού μας, απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλους, να συνδράμουμε όλοι μαζί στην ενίσχυση των κοινωνικών παντοπωλείων του τόπου μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά και να μεταφέρουμε εμπράκτως, το φώς και την ζεστασιά των φετινών εορτών στις ψυχές και τα σπιτικά των άπορων συνανθρώπων μας, στέλνοντας το δικό μας πακέτο αγάπης.

Προσφέρουμε τα αυτονόητα για εμάς, αναγκαία όμως για κάποιους άλλους". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69