tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Κώστας Καλδάρας νέος συντονιστής στη Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

Από τον ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας ανακοινώθηκε ότι νέος συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής εκλέχτηκε ο Κώστας Καλδάρας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με μια διαδικασία σταθμό στις δημοκρατικές αξίες, ολοκληρώθηκε η εκλογή της νέας 25μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία  Ημαθίας, η οποία μετά την πρώτη της συνεδρίαση, προχώρησε στην εκλογή του νέου Συντονιστή της, ο οποίος είναι ο συνθέτης-στιχουργός και εικαστικός Κώστας Καλδάρας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης, της Γραμματείας του Τμήματος Πολιτισμού και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οι επόμενες διαδικασίες για την εκλογή του αναπληρωτή Συντονιστή και των μελών του Συντονιστικού Γραφείου της Ν.Ε. θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή 21/03/2021. 

Δυναμωμένοι με περισσότερα από 200 νέα μέλη, εκφράζουμε έμπρακτα την ανανέωση και την διεύρυνση του κόμματος μας, που συσπειρώνει και εκφράζει την Αριστερά και την Πρόοδο στην Ελλάδα.

Χαράζουμε αποφασιστικά μαζί με την κοινωνία, τις συλλογικότητες και τα κινήματα, την πορεία προς το μέλλον, στο δρόμο της Ανάπτυξης, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69