tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας αποχαιρετά τον Τέλη Σιδηρόπουλο

Την βαθιά τους θλίψη για την απώλεια του Τέλη (Αριστοτέλη)  Σιδηρόπουλου εκφράζουν η Ν.Ε. και όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ Ημαθίας που με ανακοίνωσή τους αποχαιρετούν τον "ξεχωριστό σύντροφο και αγωνιστή της Αριστεράς". Στην ανακοίνωση η Νομαρχιακή αναφέρει:

"Ο Τέλης, γεννήθηκε στον Αγ. Γεώργιο Ημαθίας το 1943 . Ο πατέρας του Γεώργιος αντάρτης , είχε την τύχη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης . Πολιτικός πρόσφυγας μετά τον εμφύλιο.

Μεγαλώνοντας στο μετεμφυλιακό κράτος γρήγορα εντάχθηκε στην Αριστερά ,  μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη  . Μη αντέχοντας τις γνωστές  πρακτικές των διωκτών κάθε αριστερού και προοδευτικού πολίτη την εποχή της βασιλοχουντοκρατίας κατέφυγε στην Θεσσαλονίκη και δούλευε στην καπνοβιομηχανία Καρέλια .

Ενταγμένος Κομμουνιστής στην χούντα με εργατικούς αγώνες . Η μεταπολίτευση τον βρίσκει στο ΚΚΕ Εσωτερικού με συνεπή , συνεχή και ανιδιοτελή προσφορά στην Ανανεωτική Αριστερά.

Στην 10ετία του 1990 στο ΚΚΕεσ-ΑΑ και στην συνέχεια του  την ΑΚΟΑ , στον Συνασπισμό και μέχρι το τέλος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την συνταξιοδότηση του γύρισε στην γενέτειρα του.

Για την ανιδιοτελή και γνήσια συντροφική και αλληλέγγυα ζωή του , την πλούσια προσφορά του στην Ανανεωτική Αριστερά θα μείνει για πάντα ζωντανός στην μνήμη μας .

Στην οικογένειά του, την αγάπη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Σύντροφε καλό ταξίδι".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69