tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Μαρκούλης: "Ο ΣΥΡΙΖΑ όαση ουσιαστικού σχεδιασμού στη Δημόσια Υγεία"

Με αφορμή την έλευση του πρώην υπουργού Ανδρέα Ξανθού στην Βέροια, ο Αντώνης Μαρκούλης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία έκανε την εξής δήλωση:

"Η έλευση του πρώην Υπουργού Ανδρέα Ξανθού στην Ημαθία είναι η μεγάλη ευκαιρία επαναπροσδιορισμού της δημόσιας διοίκησης στο χώρο της Υγείας για την περιοχή μας. Η ευκαιρία μας για επιστροφή στην ορθολογιστική διαχείριση των δομών Υγείας, χωρίς εκβιαστικά διλήμματα, χωρίς κόκκινες γραμμές και dead line. Εστιάζοντας μόνο στο υγειονομικό προσωπικό, στον ασθενή, στον συνοδό, στον δημότη. Κι όχι στα συμφέροντα και τους άρπαγες του συστήματος, που πάντα υπήρχαν και υπάρχουν, ανθούν όμως σε περιόδους που το πολιτικό προσωπικό αλληθωρίζει και γέρνει επικινδύνως προς την πλευρά τους.

Η τετραετία ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια όαση στρατηγικού, ρεαλιστικού και ουσιαστικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη της δημόσιας υγείας, με παράλληλη βαρύτητα και πρωτοβουλίες στην πρωτοβάθμια φροντίδα. Ήταν μια περίοδος σταθερότητας και ασφάλειας όλων των δομών υγείας στην Ημαθία και την ελληνική περιφέρεια, χωρίς υστερίες υποβάθμισης ή κατάργησης στη βάση λογιστικών αναγκών Ευρωπαίων εταίρων ή πολυεθνικών κάθε τύπου.

Η περίοδος της πανδημίας του Covid-19 έδωσε μια μικρή παράταση στους μετέπειτα καταστροφικούς νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς, που είναι βέβαιο ότι θα επανέλθουν αμέσως μετά τη λήξη της. Διόλου τυχαίες δεν ήταν οι κατά καιρούς αναφορές του πρωθυπουργού και των υπουργών του, που επανέφεραν την ατζέντα στην πριν από το 2015 περίοδο. Σ’ αυτή την επερχόμενη λαίλαπα, ο λαός και όλοι μας οφείλουμε σθεναρά να αντισταθούμε, προτάσσοντας τη δημόσια υγεία με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τους αριθμούς".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69