tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Γερουλάνος από την Ημαθία: Απαραίτητο ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα συμπεριλαμβάνει τους πολλούς και όχι τους λίγους

Με περιοδεία στο Κορδελιό, στη Χαλκηδόνα και στον νομό Ημαθίας, ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στη Μακεδονία ο Παύλος Γερουλάνος. Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά στο Κορδελιό όπου πέρασε αρκετή ώρα συζητώντας με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές για την κατάσταση στον πρωτογενή τομέα και την ακρίβεια που απειλεί με καθίζηση την ανάπτυξη στον σημαντικό αυτό κλάδο. 

Στη συνέχεια ο Παύλος Γερουλάνος επισκέφτηκε την Αλεξάνδρεια, τη Νάουσα και τη Βέροια, ιστορικές πόλεις της Μακεδονίας, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του. Εκεί, μίλησε με τους πολίτες για το πρόγραμμά του, με το οποίο διεκδικεί την ψήφο τους στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου. Ο Παύλος Γερουλάνος δήλωσε:

«Όσο πιο δίκαια μοιράσουμε τον πλούτο, τόσο περισσότερο θα πολλαπλασιαστεί μέσα στην ελληνική κοινωνία. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από ένα νέο, ανατρεπτικό διοικητικό μοντέλο που αποκεντρώνει την εξουσία και την εμπιστεύεται σε θεσμούς που λογοδοτούν άμεσα στην κοινωνία, θεσμούς που ταυτόχρονα εκφράζουν τον αναπτυξιακό παλμό της. Τέτοιοι θεσμοί είναι τα επιμελητήρια, οι ΟΤΑ, τα πανεπιστήμια. Αυτό είναι σημαντικό για να διευρύνουμε την παραγωγική βάση και να μεταβούμε σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που θα συμπεριλαμβάνει τους πολλούς και όχι τους λίγους».  

Την εβδομάδα αυτή ο Παύλος Γερουλάνος θα συνεχίσει την περιοδεία του στις Περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

geroulanos imathiageroulanos imathia2geroulanos imathia4

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69