tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Συνάντηση Άγγελου Τόλκα με τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας για την ακρίβεια και την τοπική αγορά

Ο Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άγγελος Τόλκας πραγματοποίησε στις 12/1/2021 συνάντηση με την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας για τα ζητήματα της ακρίβειας, της μειωμένης εμπορικής κίνησης και της αγοραστικής αδυναμίας των καταναλωτών. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο υπεύθυνος μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσος Κωστόπουλος ενώ αντίστοιχες θα πραγματοποιηθούν με τους συλλόγους Αλεξάνδρειας και Νάουσας.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε από την Πρόεδρο κα Τσιπουρίδου για τις προτάσεις του Συλλόγου, την κατάσταση στις εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα της Βέροιας τόσο κατά τη διάρκεια των εορτών όσο και για τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.

Ο Άγγελος Τόλκας τόνισε ότι ο προϋπολογισμός για το 2022 δεν περιλαμβάνει κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της σαρωτικής κρίσης της ακρίβειας ενώ η κυβέρνηση δεν αξιοποιεί τις δημοσιονομικές δυνατότητες και τα ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης. Αποτέλεσμα είναι να ζούμε ήδη μία κρίση ακρίβειας η οποία θα οδηγήσει σε έλλειψη ρευστού από την αγορά πολύ σύντομα αλλά και σε νέο σπιράλ ύφεσης και αδιέξοδα την ελληνική οικονομία.

Ανέλυσε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για έλεγχο στην αγορά ώστε να αναχαιτιστούν οι κερδοσκοπικές τάσεις, για την παρέμβαση στην αγορά ενέργειας ώστε να αντιμετωπιστούν οι υπέρογκες αυξήσεις, για την απομείωση του ιδιωτικού χρέους που δημιουργήθηκε κατά την πανδημία, για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 Ε για να στηριχθεί το διαθέσιμο εισόδημα και η κατανάλωση με ανταποδοτικά μέτρα σε επιχειρήσεις, για δημόσια παρέμβαση για την ρύθμιση του τραπεζικού συστήματος, για τον ανασχεδιασμό και την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων, για την κατάθεση τροπολογίας από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ώστε να θεσπιστεί επίδομα ασθενείας για τους αυτοαπασχολούμενους που νοσούν.

Με αφορμή τη συνάντηση ο Άγγελος Τόλκας δήλωσε: «Αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, της περιφέρειας, των μικρομεσαίων. Επιπλέον οι κυβερνητικοί βουλευτές της Ημαθίας δεν προχώρησαν τίποτα από όσα είχαν δεσμευτεί πριν τα Χριστούγεννα σε σύσκεψη με τους εμπορικούς Συλλόγους στο Επιμελητήριο Ημαθίας. Ο Πρωθυπουργός οφείλει να δώσει λύση και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές για μια νέα αρχή, μια άλλη πολιτική για την Ελλάδα».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69