tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κοινή συνεδρίαση οργανώσεων ΝΔ στην Ημαθία

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας, των Δημοτικών Οργανώσεων Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Νάουσας, της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ημαθίας και των συνέδρων στο επικείμενο συνέδριο του κόμματος.

Στην συνεδρίαση συζητήθηκαν η έως τώρα πορεία της οργάνωσης, ο προγραμματισμός δράσεων για το νέο έτος καθώς και θέματα που αφορούν την καλύτερη λειτουργία των Οργανώσεων στην εκλογική περιφέρεια της Ημαθίας.

Παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές κ. Τάσος Μπαρτζώκας και κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και οι εκπρόσωποι της Γραμματείας Οργανωτικού Ν.Δ., κ. Ηλίας Τάπρας υπεύθυνος των Οργανώσεων Κεντρικής Μακεδονίας και κ. Αθανάσιος Καζάς, τομεάρχης Ημαθίας.

Μήνυμα απέστειλαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Παύλος Μαρινάκης και ο Γραμματέας Οργανωτικού, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου Ν.Δ., κ. Στέλιος Κονταδάκης.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε και κοπή της πίτας την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69